Oι επώνυμοι μιλούν στο gossip-tv και λένε ηχηρό «όχι» στην τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια
Showbiz

Oι επώνυμοι μιλούν στο gossip-tv και λένε ηχηρό «όχι» στην τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

Το νέο νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών συζητείται ήδη στη Βουλή των Ελλήνων το οποίο και πρόκειται να τεθεί προς ψήφιση στις 15 Φεβρουαρίου. 

Μέχρι τότε, πολλοί επώνυμοι, άξιοι εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου δίνουν πολλή τροφή για σκέψη και μιλούν στο gossip-tv για να υπενθυμίσουν -αν κάποιοι τις έχουν ξεχάσει- τις σταθερές μιας ελληνικής οικογένειας, που αποτελεί το βασικό κύτταρο της κοινωνίας μας.

Ξεκούκης: «Τι θα ρωτάει το παιδί ‘ποιος από τους δυο είναι ο μπαμπάς σήμερα;’»

«Για να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος από τα σοβαρά ζητήματα, συζητάνε όλοι για τον γάμο των ομοφυλοφίλων και την τεκνοθεσία» είπε αρχικά ο Πέτρος Ξεκούκης, ένας από τους σημαντικότερους ηθοποιούς της γενιάς του και συνέχισε μιλώντας στο gossip-tv: «Σε πληροφορώ πως αν βγεις έξω και το κουβεντιάσεις δεν υπάρχει Έλληνας που να μην το κατακρίνει αυτό το πράγμα. Το πιστεύω γιατί τους ρωτάω. «Μπράβο ρε Πέτρο που μας εκφράζεις και τα είπες και δεν μας δίνεται εμάς η δυνατότητα να τα πούμε», μου λένε. Ο Κίσινγκερ, αυτός ο Αμερικάνος και διώκτης των Ελλήνων, τι είχε πει; ''Για να μπορέσουμε να διαλύσουμε αυτό το μικρό κρατίδιο (σ.σ. Ελλάδα) και αυτό το δυνατό Έθνος που είναι οι Έλληνες, -κι αυτά είναι λόγια δικά του, όχι δικά μου- πρέπει να τους χτυπήσουμε στην ιστορία τους. Να μην διδάσκονται την ιστορία τους''.

xekoukis-(5).jpg

Ο ηθοποιός συνέχισε: «Να μην έχουν στο μυαλό τους, τους ήρωες που πολέμησαν. Ήρθε μετά η διχόνοια με τον κορονοϊό, για να χτυπήσουν την υγεία και τώρα πάνε να χτυπήσουν την οικογένεια. Να διαλυθεί ο Έλληνας. Έχει ήδη μισοδιαλυθεί και πάνε να τον αποτελειώσουν. Εγώ θα πω το εξής: Εάν θέλουμε να λέμε ότι είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων και να καμαρώνουμε, θα πρέπει να θυμηθούμε τι αναφέρει ο Πλάτωνας και ο Σωκράτης. Και αν θέλεις ακόμη και βάσει των Πανεπιστημιακών ιατρικών συγγραμμάτων που βασίζονται στον όρκο του Ιπποκράτη, η ομοφυλοφιλία συγκαταλέγεται στις σεξουαλικές διαταραχές. Αυτά είναι του Ιπποκράτη, δεν είναι ούτε του Ξεκούκη, ούτε της Μαρίας, ούτε της Νίκης. Θα ήθελα να θυμίσω σε όλους αυτούς τους Ιεράρχες, στην πρώτη προς Κορινθίους επιστολή ο Απόστολος Παύλος στο κεφάλαιο 9 και 10 λέει «ἢ οὐκ οἴδατε ὅτι ἄδικοι βασιλείαν Θεοῦ οὐ κληρονομήσουσι;
μὴ πλανᾶσθε οὔτε πόρνοι οὔτε εἰδωλολάτραι οὔτε μοιχοὶ οὔτε μαλακοὶ οὔτε ἀρσενοκοῖται οὔτε πλεονέκται οὔτε κλέπται οὔτε μέθυσοι, οὐ λοίδοροι, οὐχ ἅρπαγες βασιλείαν Θεοῦ οὐ κληρονομήσουσι». Δεν γνωρίζουν λοιπόν ότι μια από τις μεγαλύτερες αμαρτίες είναι η αρσενοκοιτία; Το γνωρίζουν πολύ καλά. Γιατί δεν το διατυμπανίζουν;

Και να πουν ''ό, τι νόμο και να πείτε, αυτό είναι μια από τις μεγαλύτερες αμαρτίες''. Δεν το λέει κανένας, εγώ όμως το λέω και τους το θυμίζω. Αυτό το λέει ο Απόστολος Παύλος και όχι ο Ξεκούκης. Στην Αρχαία Ελλάδα είχαν περιορισμούς και ήταν νόμος του Σόλωνα. Είμαι μαχητικός αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Τα ωάρια και τα σπερματοζωάρια μόνα τους δεν μπορούν να παράγουν ζωή. Ας είναι χιλιάδες. Χρειάζεται πάντα ένα ωάριο και ένα σπερματοζωάριο. Η γυναίκα και ο άντρας για να παραχθεί ζωή και αυτό τα λέει όλα. Αυτό είναι το φυσιολογικό», λέει ο ηθοποιός και καταλήγει:

xekoukis.jpg

«Επίσης τους λένε ομόφυλους. Γιατί; Ο ομόφυλος είναι άλλο και άλλο ο ομοφυλόφιλος. Πάνε να περάσουν αυτό το μήνυμα. Ακούω και θλίβομαι όλους αυτούς τους βουλευτές που εμείς τους ψηφίσαμε. Να ρωτήσουν λοιπόν πρώτα τον λαό. Κι αν έχουν το σθένος, ας κάνουν δημοψήφισμα για να δουν τι θέλει ο Ελληνικός λαός. Τους καλώ λοιπόν όλους αυτούς να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων. Ο λαός δεν θέλει να ακούει αυτό το πράγμα για την τεκνοθεσία.

Μπορεί να είναι δικαίωμα του καθενός, άλλο όμως τι θέλει για τη ζωή του. Υπάρχει εξάλλου το σύμφωνο συμβίωσης, δεν μας απασχολεί. Έως εκεί όμως… Και γιατί πια τόση βιασύνη στην Ελλάδα; Ως πατέρας και αύριο μεθαύριο ως παππούς τι θα τους πούμε; Και κάτι άλλο σχετικά με την τεκνοθεσία. Αυτές τις ψυχικές διαταραχές, γιατί θα τις νιώσουν αυτά τα παιδιά όταν θα βλέπουν στο σχολείο τα άλλα παιδάκια με τη μαμά τους και τον μπαμπά τους και αυτά θα έχουν δυο μαμάδες και δυο μπαμπάδες. Τι θα πουν σε αυτό το παιδί «για τον εγωισμό τον δικό μου, επειδή εγώ το θέλω;»

Ο Πέτρος Ξεκούκης κατέληξε λέγοντας: «Το παιδί ρωτήθηκε; Το παιδί θέλει τη μάνα του και τον πατέρα του. Την μητρική στοργή και την προστασία του πατέρα. Αυτό θέλουν να αισθανθούν τα παιδιά. Εκεί πώς θα γίνει; Την προστασία πού θα τη βρει; Θα ρωτάνε ποιος από τους δυο σας είναι ο μπαμπάς σήμερα; Αυτή δεν είναι η άποψη του Ξεκούκη. Είναι όσων ανέφερα. Οφείλουν να τηρήσουν τα του Θεού».

Παπαργυρόπουλος: «Δεν είναι νορμάλ, δεν ανήκει στη φύση! Ντρέπομαι»

«Εμένα με καλύπτει η απόφαση της εκκλησίας» λέει από την πλευρά του ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος και συνέχισε: «Το έχουν θέσει όμορφα και είναι σωστή. Εδώ που έχουμε φτάσει βλέπεις ότι ακόμη και τα νορμάλ ζευγάρια δεν μπορούν να μεγαλώσουν μια καινούργια κοινωνία. Βλέπεις πού έφτασε η εγκληματικότητα; Πόσω μάλλον από ένα ζευγάρι που δεν είναι νορμάλ, δεν ξέρω πώς να το αποκαλέσω, ανώμαλο. Πώς θα μεγαλώσουν ένα παιδί δυο άντρες ή δυο γυναίκες; Κάποια στιγμή αυτό το παιδί σε αυτό το σπίτι που θα μεγαλώνει θα δει μια ερωτική σκηνή.
Είμαι εντελώς αντίθετος και θέλω και εγώ το καλό τους. Το ξέρω ότι σε 20 ή 30 χρόνια αυτά που ζητάνε θα γίνουν απλώς επειδή εγώ είμαι ένας άνθρωπος της παλιάς σχολής, θέλω να διατηρήσω τα ήθη και να μπορέσουμε όσο μπορούμε να κρατήσουμε την κοινωνία μας με μια νορμάλ κατάσταση».

202202211026220.0296_ARGIRIS_PAPARGIROPOYLOS_VALANTIS_2022022.jpg

Ο γνωστός επιχειρηματίας συνέχισε λέγοντας: «Αυτό δεν είναι νορμάλ, δεν ανήκει στη φύση. Πώς θα το κάνουμε; Τι μπορεί δηλαδή να κάνει ένα ομόφυλο ζευγάρι; Ή από μια πλευρά ή από την άλλη. Είναι δοκιμασμένα αυτά τα πράγματα, δεν μας βγάζει πουθενά. Δεν νοείται πρόοδος αυτό που θέλουν να κάνουν. Αυτός ο άνθρωπος που βρέθηκε από το πουθενά και ήρθε εδώ και αναστάτωσε την Ελλάδα και μιλάω για τον κύριο Κασσελάκη. Με τέτοια άνεση να κυκλοφορεί στους δρόμους; Και κάποιοι βρέθηκαν και τον συγκράτησαν. Βγήκαν στην τηλεόραση άνθρωποι καλλιεργημένοι και υποστηρίζουν το κίνημα τους. Πίσω από αυτούς όμως υπάρχει ένα ολόκληρο σύστημα, αυτοί που φτιάχνουν παράξενα μαλλιά, που ντύνονται, βάζουν κραγιόν… που έχουν κατέβει στο Σύνταγμα…

Φανταστείτε τι έχει να γίνει αν αυτά τα παιδάκια μετά πάρουν αυτό το δικαίωμα να κάνουν υιοθεσίες; Πού έχει φτάσει η Ελλάδα; Ντρέπομαι, ειλικρινά ντρέπομαι. Να έρθει ένας από το πουθενά να πάει να παντρεύεται, να το δείχνει η τηλεόραση, να το βλέπουν τα παιδάκια ότι ένας μελλοντικός αρχηγός της Ελλάδας πήρε τέτοια δικαιοδοσία και δεν βρέθηκε ένας να πει: «Πού πάτε ρε Έλληνες;».

Πασχάλης: «Είμαι υπέρ του φυσιολογικού»

Ο Πασχάλης Αρβανιτίδης ερωτώμενος για το συγκεκριμένο φλέγον θέμα αρκέστηκε να πει: «Το μόνο που θα ήθελα να πω είναι ότι είμαι υπέρ του φυσιολογικού» αφήνοντας να φανεί όμως η αντίθεσή του στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Μάνος Πίντζης: «Η φύση δεν έδωσε τη μήτρα στον άντρα αλλά στη γυναίκα»

Απόλυτα αντίθετος στην προοπτική τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια δηλώνει ο Μάνος Πίντζης ο οποίος εκτός από επιτυχημένος ηθοποιός και μοντέλο, είναι και πατέρας.

«Η γνώμη μου είναι ότι ναι μεν, έχω πάρα πολλούς φίλους, οι οποίοι είναι μεγάλες καλλιτεχνάρες που είναι ομοφυλόφιλοι και τους σέβομαι και τους αγαπώ σαν άτομα. Δηλαδή μπορώ να σου το πω ότι είναι μέρος της ζωής μου και τους αγαπώ πάρα πολύ. Είναι και φοβεροί τύποι, όσους ξέρω και πολύ δημιουργικοί. Αλλά επειδή είμαι μπαμπάς, βλέπω ότι τα παιδιά μου που είναι μικρά, θέλουν τη μαμά και θέλουν τη μαμά σε κυτταρικό επίπεδο. Δηλαδή αναζητούν το κύτταρο της μαμάς, μπορούν να μεγαλώσουν μόνο με τη μάνα τους. Μιλάω για το πρωτόλειο. Το πρωτόλειο που λέγεται το κύτταρο, «μαμά». Το παιδί πραγματικά θέλει τη μαμά του. Το βλέπω εγώ. Ο μπαμπάς ναι μεν… αλλά αυτό που είναι σπουδαίο για το παιδί, μέχρι να μεγαλώσει, είναι η μαμά» είπε αρχικά ο Μάνος Πίντζης και συνέχισε:

201911081147240.1986_MANOS_PINTZIS_07112019.jpg

«Και ξέρεις τι γίνεται; Δύο τύποι οι οποίοι μπορούν να έχουν πάρα πολλή αγάπη μεταξύ τους, ναι, μπορεί να μεγαλώσουν με χαρά και αγάπη ένα παιδί. Αλλά πώς θα διαχειριστούν μετά από λίγο αυτό που θα βλέπουν; Θα είναι φυσιολογικό. Θα μεγαλώσουν με μια νόρμα που θα το θεωρούν πολύ νορμάλ να είσαι gay και νομίζω ότι το αντρικό το χάρισμα θα χάσει όλη του την αρετή. Εγώ είμαι υπέρ της φύσης και έχω μελετήσει πάρα πολλές θρησκείες. Πιστεύω λοιπόν πάρα πολύ στη συναρμονία που έχει σχηματίσει η φύση. Εκεί που είναι όλα φυσιολογικά. Από εκεί και πέρα ναι, υπάρχουν άνθρωποι ομόφυλοι, που μπορούν να δώσουν και περισσότερη αγάπη από ένα ζευγάρι το οποίο είναι αρρωστημένο. Όμως εγώ προσωπικά, λέω ότι έχουν ανάγκη τη μαμά τους.

Έχουν ανάγκη το θηλυκό κύτταρο. Δύο όμως ασρενικά σώματα; Εξού και η φύση, η ωραία, η φύση δεν έδωσε τη μήτρα στον άντρα, έδωσε τη μήτρα στη γυναίκα. Η γυναίκα κάνει το ασρενικό, η γυναίκα κάνει το θηλυκό. Δεν έδωσε το δικαίωμα και στα δύο άτομα να κάνουν παιδιά, να τα γεννάνε από το σώμα τους. Όχι. Αυτή που κάνει τη δημιουργία είναι η μαμά. Είναι το θηλυκό. Και έδωσε τη μήτρα και το κύτταρο, τα αυγά, τα έδωσε στη μανούλα. Ο άντρας έχει τον καρπό του. Ακριβώς αυτό. Αλλιώς θα έδινε και στον άντρα την προδιάθεση να γεννάει από μόνος του. Θα του έδινε αυτή την αρετή. Δεν του την έχει δώσει για κάποιο λόγο.

Εμπειρικά λέω τη γνώμη μου δεν κατηγορώ κανέναν. Εγώ που είμαι της παλιάς σχολής και είμαι παλαιών αρχών θέλω το ισοζύγιο. Να υπάρχει το θηλυκό και να υπάρχει το αρσενικό. Ξέρεις, αυτό είναι κοσμολογία ολόκληρη. Δεν είναι θεώρηση. Δεν είναι το δικό μου το μυαλό που τα λέω. Είναι η ολόκληρη κοσμοθεωρία μας. Ξέρεις γιατί τρελαίνομαι; Αυτό που γίνεται τώρα είναι μια μόδα. Δεν υπάρχει πλέον… δεν έχουμε κάποιον κυβερνήτη. Έχουμε τους 300 που μας «πουλάνε μούρη» και lifestyle. Εν τω μεταξύ όλοι μιλάνε, μιλάνε, μιλάνε, μιλάνε, για να λύσουν προβλήματα και δεν κοιτούν τον κόσμο. Απλώς περνάει ο καιρός, αυτοί πουλάνε το lifestyle τους, χωρίς να κάνουν επί της ουσίας τίποτα γιατί δεν να βρίσκουν μεταξύ τους. Και ο κόσμος είναι στην κατάθλιψη, γιατί δεν έχει κάποιον να τους κυβερνήσει, να κάνει κουμάντο και να ασχοληθεί.

Εγώ έχω πει ότι το κύτταρο της μαμάς και του μπαμπά -βέβαια- επικοινωνεί άμεσα με το παιδί. Κάπως μαγικά. Είναι ένα επιχείρημα το οποίο στο λέω και το πιστεύω, ότι αν η φύση ήθελε και τον άντρα να κάνει παιδιά, να του δώσει παιδί, να μπορεί να κάνει παιδιά, θα το είχε κάνει. Το έχει κάνει στο θηλυκό. Θα μου πεις η φύση δεν έχει κάνει εκτρώματα; Φυσικά και έχει κάνει εκτρώματα, αλλά από λάθος μπόλιασμα. Υπάρχουν και τερατογενέσεις από λάθος προγραμματισμό της φύσης. Υπάρχουν και αυτά, δηλαδή οι παρεκκλίνουσες. Αλλά η ουσία της φύσης είναι η αρμονία και η ισορροπία. Και δεν το λέω εγώ».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved