Βίκυ Καγιά: Είδαμε την ηλιόλουστη κουζίνα της και «κολλήσαμε»!
Showbiz

Βίκυ Καγιά: Είδαμε την ηλιόλουστη κουζίνα της και «κολλήσαμε»!

Δεν είναι υπέροχο να ξυπνάς ένα ηλιόλουστο πρωί και να απολαμβάνεις τον καφέ σου «λουσμένος» από φως; Η Βίκυ Καγιά πάντως, αυτή την πολυτέλεια, τη διαθέτει στο σπίτι της. 

Η όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο μας έχει επιτρέψει κάποεις φορές να ρίξουμε κλεφτές ματιές στο σπίτι της με αναρτήσεις που κάνει στα social media και προσφάτως μάς επέστρεψε να εξερευνήσουμε την κουζίνα όπου περνάει αρκετό χρόνο. Όχι τόσο για να μαγειρέψει, όσο για να απολαύσει τον πρώτο καφέ της ημέρας και να προγραμματίσει τη μέρα της.

Μάλιστα, εκείνο που μας προκάλεσε εντύπωση είναι το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος χώρος είναι πραγματικά ξεχωριστός αφού είναι όλος τζαμαρία. Έτσι, δεν εμποδίζει τίποτα στο φως της ημέρας να «τρυπώσει» στον χώρο και να τον φωτίσει, ειδικά τις ηλιόλουστες μέρες που στην Ελλάδα, μεταξύ μας, είναι πολλές!

Εκεί πίνει τον καφέ της η Βίκυ Καγιά και είναι ένας από τους αγαπημένους χώρους του σπιτιού για εκείνη. Γι' αυτό και φρόντισε να τον διαμορφώσει όπως ακριβώς είχε φανταστεί. Ως λάτρης του μίνιμαλ και προτιμώντας φωτεινά χρώματα, η Βίκυ Καγιά έχει φροντίσει να κυριαρχεί στην κουζίνα της το λευκό χρώμα. Τα ντουλάπια είναι λευκά ενώ το λευκό μάρμαρο και το γυαλί κυριαρχούν ως υλικά εκεί.

Ένα μεγάλο τραπέζι από λευκό μάρμαρο βρίσκεται στο κέντρο της κουζίνας που συχνά η Βίκυ Καγιά διακοσμεί με υπέροχα πολύχρωμα λουλούδια. Όπως έκανε πρόσφατα και μάλιστα ανέβασε φωτογραφία για να θαυμάσουμε την υπέροχη αισθητική του χώρου. Δείτε και εσείς παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved