Ασημής Αλεξίου: Αγνώριστος στα 56 του! H πλαστική στο πρόσωπο μετά από λέμφωμα που του παρουσιάστηκε
Showbiz

Ασημής Αλεξίου: Αγνώριστος στα 56 του! H πλαστική στο πρόσωπο μετά από λέμφωμα που του παρουσιάστηκε

Θυμάστε τον Ασημάκη Αλεξίου που γνωρίσαμε πρώτη φορά μέσα από την τηλεοπτική σειρά Απαγορευμένη Αγάπη; Πώς είναι σήμερα και τι κάνει ο ηθοποιός;

Όπως μαθαίνουμε ο Ασημής Αλεξίου δεν πέρασε και λίγα τα χρόνια που μεσολάβησαν, καθώς αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που όμως ο ίδιος κατάφερε να ξεπεράσει. Και πλέον, όταν ποζάρει για τον φωτογραφικό φακό, είναι ένας κούκλος!

Ο Ασημάκης Αλεξίου με την ερμηνεία του και με την γοητευτική του εμφάνιση είχε κερδίσει τη συμπάθεια του κοινού από την πρώτη κιόλας εμφάνισή του στη μικρή οθόνη. Η τελευταία του συμμετοχή ήταν το 2018 στη σειρά Οργή στον Ant1 Κύπρου.

Σήμερα, στα 56 του χρόνια, η εικόνα του δεν θυμίζει σε τίποτα τον ηθοποιό που μας είχε συστηθεί μέσα από την πρώτη του συμμετοχή σε σειρά.

alexiou-(4).jpg

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες του στο Instagram παραμένει γοητευτικότατος ενώ σε σχετικά πρόσφατη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει τον λόγο που είχε αναγκαστεί να κάνει πλαστική επέμβαση στο πρόσωπό του.

«Η πλαστική έγινε γιατί αντιμετώπιζα ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, γι αυτό απείχα και κάποιο διάστημα, εκεί γύρω στο 2009 με 2010. Είχα καρκίνο, λέμφωμα του Hodgkin, που μου χτύπησε τους αδένες, τον υπογνάθιο κυρίως. Όταν μου το ανακοίνωσε ο γιατρός, έπαθα σοκ. Μετά από μία εβδομάδα, σκέφτηκα ότι δεν θα με νικήσει, αλλά αυτό που με βασάνιζε συνέχεια τότε ήταν το “γιατί εγώ”».

Βλέποντάς τον κανείς στις νέες φωτό που ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θα μπορούσε κάλλιστα να τον μπερδέψει με κορυφαίο μοντέλο του εξωτερικού:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved