Αντύπας-Στέλλα αποκαλύπτουν στο gossip-tv το μυστικό τους: «Δεν λέμε καληνύχτα, χωρίς συγγνώμη»
Showbiz

Αντύπας-Στέλλα αποκαλύπτουν στο gossip-tv το μυστικό τους: «Δεν λέμε καληνύχτα, χωρίς συγγνώμη»

Παγκόσμια Ημέρα του Γάμου - Σαράντα χρόνια ευτυχισμένου έγγαμου βίου έκλεισαν τον περασμένο Δεκέμβριο ο Αντύπας και η αγαπημένη του Στέλλα. Το ζευγάρι οδεύει ολοταχώς για τη χρυσή επέτειο και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γάμου, οι δυο τους, μίλησαν στο gossip-tv για την κοινή τους πορεία και όχι μόνο. 

 

Τον Νοέμβριο του 2023 ο Αντύπας είχε πει δημόσια πως μαζί με την αγαπημένη του, Στέλλα σκόπευαν να ανανεώσουν τους όρκους του γάμου τους και μάλιστα στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών. Κάτι, όμως που δεν πρόκειται να συμβεί καθώς οι δύο ερωτευμένοι άλλαξαν γνώμη. Το γιατί, μας το εξηγούν παρακάτω...

Ο Αντύπας δηλώνει πάντα... καψούρης με τη σύζυγό του και εκείνη είναι στο πλευρό του σε κάθε περίπτωση όσα χρόνια και αν περάσουν.

202008311011540.TB1A2373.jpg

Ο Αντύπας και η σύζυγός του Στέλλα

Ο Αντύπας και η Στέλλα του που γνωρίστηκαν όταν εκείνη ήταν μόλις 18 ετών, μίλησαν στο gossip-tv.gr με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Γάμου.

94240026-antypasofficial_1702329569_3255698854425466479_3173897531.jpg

Ποιο είναι αλήθεια το μυστικό ενός πετυχημένου γάμου που κρατά εδώ και 40 χρόνια σύμφωνα με τον Αντύπα; «Η αγάπη, η ανεκτικότητα, η διεκδίκηση, η συγνώμη, το χιούμορ, νομίζω πως δεν υπάρχουν μυστικά...»

Είναι αλήθεια ότι σκοπεύετε μέσα στους επόμενους μήνες να ανανεώσετε τους όρκους γάμου σας στην Αμερική;

Μπα, Όχι! Μόλις το είπα, γέλαγε η Στελλα. Προτιμάει μια γιορτή αλά Ελληνικά!

Ποιος είναι πιο υποχωρητικός κύριε Αντύπα;

Εννοείται Εγώ!

Αν μπορούσατε να γυρίσετε τον χρόνο πίσω, τι θα αλλάζατε σε σχέση με το έτερον ήμισύ σας;

Μα, αν ήταν κάτι άλλο η Στελλα, δε θα κρατούσε 40 χρόνια!

antypas-5.jpg

Η Στέλλα πάντως, έχει αλλιώς στο μυαλό της μία γιορτή για τα τόσα χρόνια γάμου με τον τραγουδιστή σύζυγό της καθώς λέει: «Τις εκπλήξεις, τις κάνω εγω! Αλλά ξανά όρκους γιατί; Όταν παντρευτήκαμε, είχαμε 25 ανθρώπους κοντά μας και ήταν υπέροχα! Ίσως, τώρα να γιορτάσουμε με 40, έτσι για τη χαρά!»

Κυρία Στέλλα, μιλήστε μας λίγο για τη γνωριμία σας. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά;

Νομίζω πως, όταν ο έρωτας συναντιέται με το κάρμα σου, τότε είναι ευλογία! Πιστεύω πως αν ήμουν από την Αφρική και ο Αντύπας μου από το Μεξικό, πάλι θα ανταμώναμε.

201908260856520.1149_ANTIPAS_STELA_MAZLOYMIDI_2192019.jpg

Όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που καλείστε να αντιμετωπίσετε, πώς τελικά φτάνετε να το λύσετε; Ποιος είναι ο πιο ψύχραιμος, εσείς ή ο σύζυγός σας;

Ο Αντύπας, είναι πανικός, με πόδια… Εγώ είμαι πιο ψύχραιμη. Πάντως, όποιος και να φταίει, δε λέμε «καληνύχτα», χωρίς «συγγνώμη».

Τα παιδιά φέρνουν την ευτυχία. Πόσο επηρεάζουν όμως τη σχέση του ζευγαριού τον πρώτο καιρό που έρχονται στον κόσμο αλλά και κατά την κοινή τους πορεία;

Τα παιδιά ΕΙΝΑΙ η ευτυχία! Και όταν έχεις βοήθεια, όπως είχα εγώ, τη μητέρα του Αντύπα, οι δυσκολίες είναι λιγότερες και η πίεση ελάχιστη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved