Νατάσα Μανίσαλη: 8 χρόνια από τον θάνατό της
Showbiz

Νατάσα Μανίσαλη: 8 χρόνια από τον θάνατό της

Πέρασαν 8 χρόνια από τότε που η Νατάσα Μανίσαλη έφυγε από τη ζωή και βύθισε στη θλίψη φίλους, θαυμαστές και συναδέλφους, νικημένη από την επάρατη νόσο.

Η Νατάσα Μανίσαλη ήταν Ελληνίδα ηθοποιός, γεννημένη στις 5 Αυγούστου 1961 και έφυγε από τη ζωή στις 5 Φεβρουαρίου 2016, σαν χθες.

Σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά Εμείς κι εμείς, την οποία οι τηλεθεατές βλέπουν μέχρι και σήμερα σε επαναλήψεις.

Συνάδελφοί της αναφέρονται κατά καιρούς σε αυτή, με πολύ όμορφα λόγια και κανείς δεν την έχει ξεχάσει.

nata1.jpg

«Μου λείπει η φίλη μου η Νατάσα. Να ΄ναι καλά το κορίτσι μου εκεί που είναι... Ήταν άδικο και ακόμα δεν το έχουμε συνηθίσει. Η Νατάσα ήταν μια ιδιαίτερη περίπτωση φίλου, ηθοποιού, που μου λείπει όχι μόνο σα φίλη αλλά και στον χώρο. Όταν μπορώ τις βλέπω τις επαναλήψεις και νιώθω περίεργα. Το “Εμείς κι εμείς” πια με λυπεί πάρα πολύ χωρίς τη Νατάσα», είχε πει η Μαρία Φιλίππου σε συνέντευξή της.

Natasa_Manisali.jpg

Και η Μαρία Κανελλοπούλου είχε δηλώσει: «Ήμουν ένας από τους τρεις ανθρώπους που ήξερα τι της είχε πει ο γιατρός από την πρώτη εγχείριση. Ήταν κατηγορία ανθρώπου που μόλις δυσκόλεψαν τα πράγματα… Ήταν κάτι ασύλληπτο. Μου κόστισε να βλέπω έναν άνθρωπο που ήταν ο ορισμός της ζωής, να είναι τόσο ανήμπορος, να λιώνει και λέω γιατί να γίνεται αυτό… Τραγουδούσε και χόρευε καταπληκτικά τσιφτετέλι. Μια μέρα ήμασταν με τον Σπύρο Μεταλληνό, έπαιξε μια εκτέλεση που τραγουδά ο Νταλάρας με τον Αγγελόπουλο κι ενώ ήταν ανήμπορη, σηκώνει τα χέρια της και μείναμε. Πραγματικά λέω δεν γίνεται να πεθάνει και πέθανε μετά από ένα μήνα. Για αυτό δεν βλέπω συνειδητά το Εμείς κι Εμείς».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved