Χειρουργήθηκε ο Λαμπάτος - Θα επιστρέψει στα 15 τ.μ - Τι συμβαίνει με το σπίτι που του παραχώρησαν;
Showbiz

Χειρουργήθηκε ο Λαμπάτος - Θα επιστρέψει στα 15 τ.μ - Τι συμβαίνει με το σπίτι που του παραχώρησαν;

Super Κατερίνα: Ο Γιώργος Λαμπάτος έκανε χειρουργείο στο ισχίο και αμέσως μετά την επέμβαση μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, το πρωί της Τρίτης 6/2.

Ο ηθοποιός, όπως είπε, αμέσως μετά το χειρουργείο και το εξιτήριο που θα πάρει από το Λαϊκό Νοσοκομείο, θα επιστρέψει στο σπίτι που ζει τα τελευταία χρόνια, αυτό των 15 τ.μ καθώς στο σπίτι που του παραχωρήθηκε από την οικογένεια του Γιώργου Βασιλείου, ζει ακόμα ο προηγούμενος ένοικος. Οπότε θα χρειαστεί κάποιο διάστημα μέχρι να φύγει.

Παράλληλα, ο Γιώργος Λαμπάτος ευχαρίστησε για την προβολή του θέματος, για άλλη μια φορά, καθώς όπως είπε βοηθήθηκε πάρα πολύ από τον κόσμο όταν έγινε γνωστό.

labatos.jpg

Ο ίδιος, ζήτησε και δημόσια συγνώμη στον Μάρκο Σεφερλή για τα όσα είχε πει για εκείνον, ενώ ανέφερε ότι σκέφτεται να επικοινωνήσει μαζί του για να λύσουν την παρεξήγηση.

Παράλληλα, στην εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή, ο οποίος ανέφερε ότι ο πελάτης του δεν έχει πάρει χρήματα από εκείνον καθώς μεταξύ άλλων, οι 4 τραπεζικοί λογαριασμοί του έχουν κατασχεθεί.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη Super Κατερίνα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved