Μεταξά-Καπότσης: Μέρες και νύχτες στη Νέα Υόρκη - Συνδύασαν δουλειά και διασκέδαση
Showbiz

Μεταξά-Καπότσης: Μέρες και νύχτες στη Νέα Υόρκη - Συνδύασαν δουλειά και διασκέδαση

Ο Μάριος Καπότσης έκανε ταξίδι-αστραπή στις ΗΠΑ για να περάσει λίγες ημέρες με τη σύζυγό του Κόνι Μεταξά, η οποία βρίσκεσαι εκεί στο πλαίσιο περιοδείας με τον πατέρα της, Λευτέρη Πανταζή

Ένα ταξίδι-αστραπή έκανε ο Μάριος Καπότσης για να βρεθεί στο πλευρό της αγαπημένης του Κόνι Μεταξά, η οποία συμμετέχει ως guest στη μεγάλη περιοδεία του πατέρα της Λευτέρη Πανταζή σε ΗΠΑ, Καναδά και Αυστραλία. Ο ασημένιος ολυμπιονίκης του 2021 με την εθνική ομάδα του πόλο αποφάσισε να ακολουθήσει την αγαπημένη του σύζυγο τις πρώτες ημέρες της περιοδείας.

Είναι, άλλωστε, γνωστό πως ο πολυτάλαντος Μάριος γράφει στίχους για πολλούς καλλιτέχνες ανάμεσά τους και ο διάσημος πεθερός του. Τελευταία τους συνεργασία είναι το τραγούδι «Θέλω κι άλλη», στο οποίο υπογράφει τους στίχους.

Οι υποχρεώσεις του αθλητή ως προέδρου του Συνδέσμου Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης δεν του αφήνουν ελεύθερο χρόνο για να ακολουθήσει τη σύζυγό του σε όλους τους σταθμούς της μεγάλης αυτής περιοδείας και έτσι το ζευγάρι περιορίστηκε σε μια ολιγοήμερη ανάπαυλα και στην προετοιμασία για τις εμφανίσεις του «ΛεΠα» με την Κόνι και τον Γιώργο Βελισσάρη. Βόλτες στους δρόμους της Νέας Υόρκης γεύμα μόνο για δύο, χαλάρωση και πολλές πόζες για φωτογραφίες περιελάμβανε το πρόγραμμα του ζευγαριού.

Η περιοδεία θα κρατήσει την Κόνι μακριά από την Ελλάδα μέχρι τις αρχές του Μαρτίου και οι δυο τους ήθελαν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία να περάσουν λίγες ημέρες μαζί. Η Κόνι έχει ζήσει πέντε χρόνια ως φοιτήτρια στην Αμερική, έκτων οποίων έναν χρόνο στη Νέα Υόρκη, η οποία είναι μια από τις αγαπημένες της πόλεις στον κόσμο. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2023 το πρόσωπο της Κόνι βρέθηκε στο Billboard της Times Square, σε μια διαφήμιση για την εταιρεία της με τα προϊόντα-περιποίησης που έχει δημιουργήσει παράλληλα με τη μουσική καριέρα της.

Γεμάτη χαρά, η Κόνι συνοδεύει τον πατέρα της στη μεγάλη του περιοδεία στις ΗΠΑ, στον Καναδά και στην Αυστραλία. Πέρασαν ακριβώς πέντε χρόνια από την τελευταία φορά που η αγαπημένη περφόρμερ βρέθηκε σε περιοδεία με τον πατέρα της. Η τελευταία περιοδεία τους ήταν απολύτως επιτυχημένη και από τότε πατέρας και κόρη ανυπομονούσαν να επαναληφθεί. Πρόσφατα, η Κόνι κυκλοφόρησε το νέο της single με τίτλο «Μου αρέσεις», από την Panik Records, με τον Λευτέρη Πανταζή να υπογράφει τους στίχους και τη μουσική μαζί με τον Στέλιο Χρόνη, ενώ η πρόταση της περιοδείας στην Αμερική ήταν κάτι στο οποίο δεν μπορούσε να αντισταθεί.

Πηγή: Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved