Μιχαήλ Ταμπακάκης: «Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία 17 ετών. Νομίζω ότι είμαι σε καλό δρόμο»
ARXONTIDIS MIXALIS
Showbiz

Μιχαήλ Ταμπακάκης: «Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία 17 ετών. Νομίζω ότι είμαι σε καλό δρόμο»

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, εκτός από τη σειρά «Ναυάγιο» στο Mega πρωταγωνιστεί και στη θεατρική μεταφορά του δημοφιλούς μυθιστορήματος της Πατρίσια Χάισμιθ «Στα ίχνη του κυρίου Ρίπλεϊ» και μιλά για το κατά πόσο έχει αποδεχτεί τον εαυτό του.

Ο νεαρός και ταλαντούχος ηθοποιός μιλάει για τον τρόπο που κατάφερε να κάνει αυτή τη διαδρομή και εξηγεί γιατί θεωρεί ότι είναι σε καλό δρόμο…

«Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία 17 ετών» αναφέρει ο Μιχαήλ Ταμπακάκης. «Δεν έψαχνα να βρω ποιος είμαι. Αυτό ήταν αρκετά ξεκάθαρο μέσα μου από νωρίς.

3D0A9847.jpg

Ήταν περισσότερο από ανάγκη να συνειδητοποιήσω τα συναισθήματά μου, καθώς είχα μία μεγάλη δυσκολία στην έκφρασή τους» είπε αρχικά ο Μιχαήλ Ταμπακάκης και συνέχισε:

«Ήμουν πολύ κλειστός άνθρωπος από μικρός και παραμένω και σήμερα, αλλά κάπως τώρα έχω μάθει και έχω δουλέψει στην κατεύθυνση του να επικοινωνώ αυτό που νιώθω. Εάν στα 28 μου τα έχω βρει με τον εαυτό μου; Νομίζω ότι είμαι σε καλό δρόμο. Εντάξει, ποτέ δεν θα τα βρεις και 100%. Θέλει μια διαρκή δουλειά νομίζω. Μια συνεχή επαναδιαπραγμάτευση».

Πηγή: Το Βήμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved