Αλεξανδρής: Οι σκέψεις να αποσυρθεί, το όνειρο αν κερδίσει το τζόκερ και τα δύο επώνυμα αδέλφια του!
Ο Δημήτρης Αλεξανδρής με τον αδελφό του, επίσης ηθοποιό, Νίκο Πουρσανίδη
NDP photo agency
Showbiz

Αλεξανδρής: Οι σκέψεις να αποσυρθεί, το όνειρο αν κερδίσει το τζόκερ και τα δύο επώνυμα αδέλφια του!

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής έχει ήδη σκεφτεί το μέλλον του και όπως λέει, θα ήθελε να αποσυρθεί από την υποκριτική, αν και επαγγελματικά βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες φάσεις του. 

Ο ηθοποιός, ο οποίος καταπιάνεται και με τα κοινά στον Δήμο όπου ζει μαζί με την οικογένειά του, παραδέχεται ότι έχει σκεφτεί ότι δεν θέλε ινα μεγαλώσει και άλλο στον συγκεκριμένο χώρο επαγγελματικά. Επίσης, μιλάει για το τι θα ήθελε να κάνει ιδανικά μεγαλώνοντας ενώ αναφέρεται και στα δύο αδέλφια του, τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Ηλία Πουρσανίδη αλλά και τον επίσης ηθοπιό αδελφό του Νίκο Πουρσανίδη.

3763_DMITRIS_ALEXANDRIS_4520253.jpg

■ Παράλληλα, αποφάσισες να ασχοληθείς με τα κοινά. Σε έχει αγαπήσει ο κόσμος, φαίνεται και από το ότι εξελέγης δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Χαϊδαρίου.

Σίγουρα επηρεάζει και η αναγνωρισιμότητα. Νομίζω ότι ο κόσμος αναγνωρίζει τη στάση του καθενός, αναγνωρίζει την πρόθεση και αυτό με κάνει να νιώθω πολύ μεγάλη τιμή. Δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός μου, όμως ασχολούμαι με την πολιτική, διαβάζω, συζητώ και θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε πολίτες. Γνωρίζομαι με τον Μιχάλη Σελέκο, που είναι δήμαρχος στο Χαϊδάρι. Από τους ελάχιστους ανθρώπους που έχω γνωρίσει οι οποίοι ασχολούνται με την πολιτική και πραγματικά αγαπούν τον άνθρωπο. Τέτοιοι πρέπει να αναλαμβάνουν θέσεις εξουσίας. Άνθρωποι οι οποίοι θα αγωνιστούν με τη σημαία της καθαρότητας, της ειλικρίνειας. Αυτός ήταν ο λόγος που συμμετείχα.

202112011116530.2991_DIMITRIS_ALEKSANDRIS_30112021.jpg

■ Έχεις σκεφτεί να αποτραβηχτείς από την υποκριτική κάποια στιγμή;

Δεν θέλω να μεγαλώσω κι άλλο ως ηθοποιός. Είναι πολύ σκληρή δουλειά. Και την περίοδο του κορωνοϊού είχα αποφασίσει ότι δεν θέλω να ξανακάνω αυτή τη δουλειά. Και ειδικά όταν έσκασε αυτή η ιστορία με το #MeToo. Απογοητεύτηκα πάρα πολύ από τους συναδέλφους μου, από τη βία, από τον τρόπο διαχείρισης της πληροφορίας, όχι μόνο με τους ίδιους τους εμπλεκομένους.

■ Σε πόσα χρόνια θέλεις να αποσυρθείς;

Τότε που το πρωτοείπα, ήμουν κοντά στα 50. Όσο μεγαλώνουμε, όλα είναι πολύ διαφορετικά. Αναρωτιέται κανείς πώς περνάει καλά, τι αξίζει σε αυτή τη ζωή, τι σημαίνει να είναι κάποιος ευτυχισμένος. Αν κέρδιζα το Τζόκερ, ένα από τα όνειρά μου είναι να περάσω έναν χειμώνα δυτικά της Μυτιλήνης σε ένα μικρό ψαροχώρι, στο Σίγρι. Τα τελευταία 10 χρόνια πηγαίνω κάθε καλοκαίρι. Δεν ξέρω αν θα έπαιρνα σπίτι, αλλά θα ήθελα να μείνω για ένα-δύο χρόνια εκεί. Ψάχνω να βρω τι με κάνει ευτυχισμένο.

201610041037400.8337_ALEKSANDRIS_POYRSANIDIS_ME_TI_MITERA_TOYS_KAI_TIS_SIZIGOYS_03102016.jpg

Τα δύο αδέλφια με τη μητέρα τους και τις συζύγους τους σε παλιότερες ευτυχισμένες στιγμές.

■ Έχεις δύο μικρότερους αδελφούς, τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Ηλία Πουρσανίδη και τον ηθοποιό Νίκο Πουρσανίδη. Όταν ήσασταν μικροί, συζητούσατε για αυτά που είστε σήμερα;

Ποτέ! Έτυχε να συμβεί αυτό. Αλλά έχω άριστη επαφή με τα αδέλφια μου και σήμερα κάνουμε παρέα.

Πηγή: Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved