Αντώνης Καρυστινός:Αυτή είναι η γυναίκα της ζωής του-Η απόσταση που τους χωρίζει & ο... Έρωτας Φυγάς

Ο Αντώνης Καρυστινός.

NDP photo agency
Showbiz

Αντώνης Καρυστινός:Αυτή είναι η γυναίκα της ζωής του-Η απόσταση που τους χωρίζει & ο... Έρωτας Φυγάς

Μπορεί να τον απολαμβάνουμε ως Ιάσονα στην αγαπημένη σειρά Έρωτας Φυγάς, όμως στην προσωπική του ζωή ένας είναι ο σπουδαιότερος ρόλος του, αυτός του πατέρα για την κόρη του αλλά και εκείνος του συζύγου για τη γυναίκα που έχει επιλέξει να περάσει τη ζωή του!

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2016 λίγο πριν έρθει στον κόσμο η κόρη του που ήρθε για να αλλάξει όλη την κοσμοθεωρία τόσο του ίδιου του ηθοποιού όσο και της γυναίκας του.

Η Βασιλική ζούσε μέχρι πολύ πρόσφατα μόνιμα στο Λονδίνο μαζί με τη μικρή και έτσι ο Αντώνης Καρυστινός μοίραζε τη ζωή του ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Μεγάλη Βρετανία. Λέγεται ότι η σύζυγος του ηθοποιού μαζί με την κόρη του ήρθαν και εκείνες στην Ελλάδα για να είναι όλοι μαζί.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί επίσης εκτός Ελλάδας και όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξή του:

«Παντρευτήκαμε στην Αμερική, γιατί η σύντροφός μου έχει γεννηθεί εκεί και αποφασίσαμε να κάνουμε εκεί το γάμο μας».

Παρ' όλο που είναι πολυτέλεια για τους τρεις τους να περνούν απλές καθημερινές στιγμές ως οικογένεια αφού τα γυρίσματα είναι πολύωρα για τη σειρά και ο ηθοποιός έχει ελάχιστο ελεύθερο χρόνο, πάντα βρίσκεται ο ποιοτικός χρόνος που απαιτείται για να τον μοιραστεί με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο ίδιος είχε δηλώσει παλιότερα για την προσωπική του ζωή: «Επενδύω στη σχέση. Δίνω! Η ζωή έχει μεγάλο κίνδυνο. Η ανία και η πλήξη είναι ανθρώπινα, οπότε είναι εύκολο κάποιος να βαρεθεί. Είναι ιδανικό το “για πάντα”. Είναι ωραίο να υπάρχει ένα ζευγάρι που θα πει “έχουν περάσει σαράντα χρόνια και είμαστε ερωτευμένοι”. Το φαντάζομαι και μου αρέσει. Θα ήθελα να μου συμβεί. Οπότε, στην ουτοπία ενός ζευγαριού που είναι δεκαετίες μαζί και ερωτευμένο, επενδύω κι εγώ το όνειρό μου.

H σύζυγός μου τελείωσε το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Αυτοί που έχουν τελειώσει το Μετσόβιο καταλαβαίνουν τι σημαίνει την εποχή της κρίσης να είσαι αρχιτέκτονας ή μηχανικός στην Ελλάδα».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved