Δήμας – Σκαφίδα: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους!
Showbiz

Δήμας – Σκαφίδα: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους!

Λίγες μόλις ημέρες μετά το γάμο τους έγινε και η αποκάλυψη για το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους!

Ο λόγος για τον Πύρρο Δήμα και την Αφροδίτη Σκαφίδα, οι οποίοι περιμένουν με λαχτάρα τον ερχομό του μωρού τους. Σύμφωνα με την δημοσιογράφο της εκπομπής Πρωινό Σου Σου, Μαίρη Αυγερινοπούλου το όνομα που θα πάρει η κόρη του Πύρρου Δήμα και της Αφροδίτης Σκαφιδά είναι Ελευθερία, όπως το όνομα της μητέρας του Ολυμπιονίκη.

skafida-1.jpg

Θυμίζουμε ότι ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και η γνωστή αθλήτρια του στίβου και πρώην παίκτρια του Survivor λίγο πριν το τέλος της γαμήλιας δεξίωσης που έδωσαν για τους καλεσμένους τους, θέλησαν να τους ευχαριστήσουν από μικροφώνου για την τιμή που τους έκαναν να συμμετέχουν στη χαρά τους.

pirros-dimas-afroditi_0.jpeg

Μεταξύ άλλων, ο Πύρρος Δήμας είπε: «Να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου, γιατί είναι ένας άνθρωπος που χαίρομαι πάρα πολύ που τον γνώρισα και ήρθε στη ζωή μου, γιατί πέρα από την εξωτερική δύναμη που όλοι γνωρίζετε, έχει και μια εσωτερική δύναμη μέσα του που με έκανε να τον ξεχωρίσω. Είναι αρετές που αγαπώ πολύ σε αυτόν και του υπόσχομαι αυτό που του είχα πει όταν πρωτογνωριστήκαμε. Ότι από εδώ και πέρα θα κλαίει μόνο από χαρά».

Ο Χρυσός Ολυμπονίκης κατέληξε λέγοντας πολύ τρυφερά και γλυκά: «Την αγαπώ πολύ, ξαναήρθε το χαμόγελο στα χείλη μου, το έφερε η Αφροδίτη και εκτός από αυτό, μου φέρνει και ένα όμορφο κοριτσάκι».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved