Κουρτίδου - Σεβδικαλής: Η πρώτη κοινή συνέντευξη στο Στούντιο 4, τα κλάματα on air και ο έρωτάς τους
Showbiz

Κουρτίδου - Σεβδικαλής: Η πρώτη κοινή συνέντευξη στο Στούντιο 4, τα κλάματα on air και ο έρωτάς τους

Τον έρωτα στο πλευρό του παραολυμπιονίκη Γιάννη Σεβδικαλή, ζει η Σοφία Κουρτίδου.

Το ζευγάρι φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (6-02) στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη. Οι δυο τους κατά τη διάρκεια της συνέντευξης κρατιόντουσαν συνεχώς από το χέρι ενώ η Σοφία Κουρτίδου ήταν συγκινημένη.

kourtidou-(1).jpg

«Εγώ πλησίασα τον Γιάννη για να κάνουμε μια συνέντευξη για την προσβασιμότητα για λόγους ορατότητας και κατά καιρούς παρουσιάζω πολλές ιστορίες ανθρώπων. Εγώ είδα όλο τον κόσμο. Μου έχει μάθει τόσα πράγματα. Μου έγινε ένα κλικ χωρίς να τον γνωρίζω και απλά μιλήσαμε για να κάνουμε αυτή τη συνέντευξη. Ήθελα να παρουσιάσω έναν φωτεινό άνθρωπο, αλλά τελικά βρεθήκαμε να φωτίζουμε ο ένας τη ζωή του άλλου. Έξω συναντηθήκαμε. Συναντιόμασταν για αρκετό καιρό. Κάναμε και με τη μουσική πράγματα. Ο Γιάννης με γοήτευσε από την πρώτη στιγμή. Το χαμόγελό του. Σήκωσε το βλέμμα του και με κοίταξε. Είναι η ομορφιά αυτή που πηγάζει από μέσα. Δεν γίνεται αυτό να μη το αναγνωρίσεις από την πρώτη στιγμή», είπε η τραγουδίστρια.

kourtidou-(2).jpg

«Στη Σοφία είδα όλο τον κόσμο. Μαθαίνω πράγματα καθημερινά», ανέφερε εκείνος με τη σύντροφό του να συμπληρώνει: «Και οι δύο εξελισσόμαστε. Έχουμε πολλούς κοινούς παρονομαστές. Έχουμε και διαφορές».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved