Ταμπακάκης: «Ίσως έρθουν δουλειές που να μη σε εκφράζουν 100% αλλά θα τις κάνεις για να επιβιώσεις»
ARXONTIDIS MIXALIS
Showbiz

Ταμπακάκης: «Ίσως έρθουν δουλειές που να μη σε εκφράζουν 100% αλλά θα τις κάνεις για να επιβιώσεις»

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης και ο Μιχάλης Συριόπουλος πρωταγωνιστούν φέτος στη θεατρική μεταφορά του μυθιστορήματος «Στα ίχνη του κυρίου Ρίπλεϊ» της Πατρίσια Χάισμιθ και μιλούν για την αγωνία τού να είσαι ηθοποιός...

Οι δύο νεαροί ηθοποιοί οι οποίοι αποδεικνύουν με κάθε ρόλο που αναλαμβάνουν ότι είναι από τους πιο ταλαντούχους της γενιάς τους, στην ερώτηση για το πόσο εύκολο είναι να είσαι ηθοποιός στην Ελλάδα του 2024 έχουν πολλά να πουν...

«Άμα έχεις επιλέξει να βιοπορίζεσαι από την υποκριτική πρέπει να αποδεχτείς ότι πέρα από καλλιτέχνης είσαι και επαγγελματίας και άρα μπορεί να έρθουν στον δρόμο σου και δουλειές που μπορεί να μη σε εκφράζουν 100% καλλιτεχνικά, αλλά θα τις κάνεις για να επιβιώσεις. Φυσικά πάντοτε θέτεις τα όριά σου» απαντά ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.

«Δεν είναι καθόλου εύκολο» απαντά με τη σειρά του και ο Μιχάλης Συριόπουλος. «Και το λέω αυτό προετοιμάζοντας στο εργαστήρι μου και μια νέα φουρνιά ηθοποιών. Ο ηθοποιός σήμερα πρέπει να είναι πολυεργαλείο και κυρίως να ξέρει να πουλάει τον εαυτό του. Δεν αρκεί να παίζει καλά, να τραγουδά, να χορεύει. Πρέπει να μάθει να χειρίζεται και τα social media. Το λέω μετά λύπης αλλά πολλές φορές οι followers νικούν και το ταλέντο.

Όμως η ουσία αυτής της δουλειάς είναι κάτι παραπάνω. Δεν μπορεί να σε κινεί μόνο η δόξα ή το χρήμα. Το να έρχεσαι δηλαδή στις 7 η ώρα στο θέατρο, να φοράς το κοστούμι του ρόλου σου για να δώσεις την ψυχή σου σε δύο ώρες επάνω στο σανίδι κρύβει μάλλον και μια λόξα. Μια ωραία λόξα».

Πηγή: Το Βήμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved