Γη της Ελιάς: Άλλος άνθρωπος η Μαρίνα! Η Αντιγόνη Νεοφύτου έκοψε κοντά τα μαλλιά της
Showbiz

Γη της Ελιάς: Άλλος άνθρωπος η Μαρίνα! Η Αντιγόνη Νεοφύτου έκοψε κοντά τα μαλλιά της

Γη της Ελιάς: Μπορεί σαν Μαρίνα στη σειρά να μην βιώνει πια συνταρακτικές αλλαγές αλλά ως Αντιγόνη Νεοφύτου έκανε μια τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της.

Η ηθοποιός έκοψε τα μαλλιά της κοντά και μας έδειξε τη νέα της εικόνα μέσα από φωτογραφίες που μοιράστηκε στο Instagram.

antigoni_neophytou_1705317730_3280765372288124909_233421450.jpg

«Ποια είναι εσύ;», σχολίασε η ίδια και πώς όχι αφού με το νέο της look είναι πραγματικά μια άλλη. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως η Αντιγόνη έχει το ιδανικό πρόσωπο για κοντά μαλλιά!

Δες τη στη gallery

«Σπούδασα χορό στο Βέλγιο, στην Αμβέρσα, πριν απ’ τη «Γη της Ελιάς». Ήταν η εποχή του covid, που μόλις είχα επιστρέφει από μια ομάδα από το Ισραήλ, έκανα δουλειά γραφείου και παράλληλα έστελνα βιογραφικά για οντισιόν. Θα έφευγα, θα πήγαινα στο φεστιβάλ Biennale στη Βενετία για σύγχρονο χορό, μέχρι που ήρθε η πρόταση.Με είχε πάρει τηλέφωνο και μου είπε ότι έχει ένα ρόλο και ότι τη Δευτέρα θα ξεκινούσα γύρισμα αν έλεγα ναι. Εγώ του είχα πει ότι φεύγω στη Βενετία. Μου λέει «δεν θα πας» (γέλια). Έκλεισα το τηλέφωνο, μίλησα με στενούς μου ανθρώπους του χώρου να με συμβουλέψουν γιατί είχα αγχωθεί. Έπειτα έκλεισα τα μάτια και πήρα την απόφασή μου και έτσι ξεκίνησε η συνεργασία. Με τον Αντρέα είχαμε ξανασυνεργαστεί σε ένα guest στις «Οκτώ λέξεις», ήξερα πόσο επαγγελματίας είναι!», είχε πει η ίδια για το πώς βρέθηκε στη σειρά

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved