Ελένη Καρακάση: Αυτός είναι ο τραγουδιστής σύζυγός της! Η γνωριμία και τα χρόνια που είναι μαζί
Showbiz

Ελένη Καρακάση: Αυτός είναι ο τραγουδιστής σύζυγός της! Η γνωριμία και τα χρόνια που είναι μαζί

Πάντα η Ελένη Καρακάση μας αφήνει εντυπωσιασμένους από τις ερμηνείες της.

Σε κάθε ρόλο της μπαίνει στο «πετσί» της ηρωίδας της. Και μπορεί κάθε φορά να συζητιέται για την απίθανη ερμηνεία της, ωστόσο λίγα είναι εκείνα που γνωρίζουμε για την προσωπική της ζωή. Η Ελένη Καρακάση είναι παντρεμένη με τον μουσικό και τραγουδιστή, Δημήτρη Τσινιδέλο τα τελευταία 18 χρόνια.

1675687504728-30502409-karakasi-5.jpg

Οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι σπάνιες όμως αυτό είναι από συνειδητή επιλογή καθώς κανένας από τους δυο δεν θέλει να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική του ζωή παρά μόνο με τη δουλειά του.

«Είμαστε 20 χρόνια μαζί. Το 2002 γίναμε ζευγάρι. Ο έρωτας έχει πολύ μεγάλη σχέση με τον θαυμασμό που έχεις για τον άνθρωπό σου. Όταν χάνεται ο θαυμασμός είναι και ένας λόγος για να μην είσαι με έναν άνθρωπο μαζί. Ήταν το πρώτο στοιχείο. Έλεγα πάντα “αχ να είσαι με έναν άνθρωπο που να τραγουδάει ωραία”.
Τον Δημήτρη δεν τον είχα ακούσει να τραγουδάει στις πρόβες που κάναμε με το συγκρότημα γιατί κάναμε μόνο τα δικά μου τραγούδια. Όταν τον άκουσα στο πρώτο μας live και συνειδητοποίησα ότι ο Δημήτρης που ήταν και πιτσιρικάς έχει αυτή τη φωνή μου φάνηκε απίστευτο που είχε τόσο ώριμη φωνή», είπε πρόσφατα στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» η Ελένη Καρακάση.

elenikarakasi_1671883729_3000300635781377135_497283297-(1).jpg

«Όταν βρεθήκαμε με τον άντρα μου, εγώ ήμουν 28 και εκείνος 25. Δεν ήμασταν μωρά. Είχαμε μια ωριμότητα ώστε να καταλάβουμε και να νιώσουμε ότι είμαστε δύο άνθρωποι που ταιριάζουν τα χνότα τους. Πέρα από την αγάπη και τον έρωτα, ταιριάζαμε σε όλα. Στο πώς βλέπαμε τη ζωή, την τέχνη μας –εκείνος είναι τραγουδιστής–, στην αισθητική, στο τι είναι οικογένεια για εμάς. Βλέπουμε γενικά με την ίδια οπτική τα πράγματα. Από εκεί και έπειτα ζήσαμε μαζί και το δοκιμάσαμε.
Πριν έρθει η κουλούρα, είδαμε ότι μπορούμε να συμβιώσουμε από πολύ μικρή ηλικία, οπότε ήταν η πρώτη φορά που μπήκα στη διαδικασία να συζήσω με έναν άνθρωπο. Ξαφνικά κάποιος ερχόταν στο δικό μου μικρό δυαράκι με όλα του τα πράγματα, και μάλιστα με πολλά πράγματα καθότι μουσικός. Δηλαδή εγώ δεν είχα πια σαλόνι. Ήταν παντού πιάνα, υπολογιστές. (Γελάει.) Θέλω να σου πω ότι όποτε υπήρχε ένα θέμα ή προέκυπταν κρίσεις και μπαίναμε σε μια διαδικασία να απομακρυνθούμε, πάντα τα βάζαμε κάτω και λέγαμε ότι αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Επίσης, κάτι πολύ σημαντικό, ποτέ δεν έχουμε μιλήσει άσχημα ο ένας στον άλλο. Αυτά είναι πολύ μακριά από εμένα. Στη σχέση μας υπάρχει σεβασμός και θαυμασμός», έχει πει για το γάμο τους.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved