Άντζελα Δημητρίου: Αυτό είναι το «αρχοντικό» της! Εικόνες από το παραμυθένιο σπιτικό της
Showbiz

Άντζελα Δημητρίου: Αυτό είναι το «αρχοντικό» της! Εικόνες από το παραμυθένιο σπιτικό της

Υπέροχες εικόνες μέσα από το σπίτι της Άντζελας Δημητρίου.

Λίγο πριν την πρεμιέρα της και εν μέσω της άγριας κόντρας που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε εκείνη και στην κόρη της, ξεχωρίσαμε μερικές από τις αναρτήσεις της και εντυπωσιαστήκαμε από τις εικόνες του εσωτερικού του σπιτιού της.

angeladimitriou_official_1675282398_3028810746024868272_244935817.jpg

Τεράστιοι χώροι, με ξύλινα πατώματα, ένα μεγάλο πιάνο να δεσπόζει στη μέση του σαλονιού της, υπέροχη διακόσμηση με αντικείμενα ιδιαίτερης σημασίας για την ίδια αλλά και γωνιές με κλασσικό στιλ που ταιριάζει αρμονικά με την προσωπικότητα της τραγουδίστριας.

Δες εικόνες στη gallery που ακολουθεί

Μία συνέντευξη κόλαφος που παραχώρησε η Άντζελα επιβεβαίωσε τη ρήξη με την κόρη και τον γαμπρό της και αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό στην Αμερική που ήταν η "σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι".

Για το σκηνικό στην Αμερική είπε στο περιοδικό ΟΚ: "Ξέρεις τι έγινε εκεί; Το νερό σου αρέσει, έτσι; Σε πληροφορώ ότι μου στέρησαν και αυτό. Πήγα να πάρω ένα μπουκαλάκι από το ξενοδοχείο, που είχε 11 δολάρια και έρχεται εκείνος και μου λέει: «Μην το πάρεις, γιατί έχει 100 δολάρια». Και λέω στη Φιλίτσα, τη στυλίστρια που μέναμε μαζί στο δωμάτιο «πάρε σε παρακαλώ στη ρεσεψιόν και ρώτα πόσο έχει το νερό, γιατί διψάω». Και της λένε «11 δολάρια». Λέω στον Φώτη «το νερό δεν είχε όσο είπες». Και γυρνάει και λέει στη Φιλίτσα «μην της ξανά μιλήσεις και μην της ξανά κάνεις κουμάντο, γιατί εμείς έχουμε παιδί και δεν μπορεί να κάνει έξοδα»".

5989_ANTZELA_DIMITRIOY_OLGA_KIOYRTSAKI_FOTIS_LIOSIS_2342017.jpg

Και μέσα από αυτή τη συνέντευξη η Άντζελα Δημητρίου έστειλε το μήνυμα στην κόρη της:

«Επειδή έχει γίνει μάνα πλέον η κόρη μου θα της έδινα μια συμβουλή: «μάνα είναι μόνο μια, άντρες πολλοί. Η μάνα δεν ξαναγίνεται» δήλωσε η Άντζελα Δημητρίου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved