Μανώλης Εμμανουήλ: Η επιστροφή στην Ελλάδα, η υποκριτική & η συνεργασία με Χολιγουντιανούς ηθοποιούς
Showbiz

Μανώλης Εμμανουήλ: Η επιστροφή στην Ελλάδα, η υποκριτική & η συνεργασία με Χολιγουντιανούς ηθοποιούς

Ο ηθοποιός Μανώλης Εμμανουήλ, που κάνει καριέρα στο Λονδίνο, έρχεται στην Ελλάδα για να εμφανιστεί για πρώτη φορά σε ελληνική θεατρική σκηνή με το έργο «Alice at the asylum». Σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για την πολύ ενδιαφέρουσα διαδρομή του.

«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που θα παίξουμε στην Αθήνα και θα με
δουν επιτέλους φίλοι και άνθρωποι του χώρου που δεν με έχουν δει ποτέ στο θέατρο. Και μάλιστα σε μια πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή παράσταση. To "Alice at the asylum" είναι μια site specific παραγωγή του Theatre Lab Company, που παρουσιάστηκε τον Δεκέμβριο στο ιστορικό κτίριο Asylum Chapel στο νότιο Λονδίνο. Είναι ένα καινούργιο έργο για ενήλικες εμπνευσμένο από το "Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων". Το κείμενο, που... παίζει με διάφορους κόσμους και πραγματικότητες, υπογράφει η Λυδία Βη (που υποδύεται την Αλίκη) και την παράσταση σκηνοθετεί η Αναστασία Ρεβή, καλλιτεχνική διευθύντρια του Theatre Lab, που έχει σκηνοθετήσει με μεγάλη επιτυχία πολλές παραστάσεις του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου. Μαζί μας ένα γκρουπ ηθοποιών από διάφορες χώρες και ζωντανή, πρωτότυπη μουσική», λέει ο ηθοποιός στη Realnews.

manolisemmanouelofficial_1702630824_3258225963294717191_8887941264.jpg

Ο Μανώλης Εμμανουήλ έχει παίξει δίπλα σε τεράστια ονόματα του Χόλιγουντ, όπως οι Στιβ Κούγκαν, Αϊλα Φίσερ, Ασα Μπάτερφιλντ, Στίβεν Φράι κ.ά., και δεν ξεχνά τα μεγάλα μαθήματα που έχει πάρει από εκείνους. «Αυτό που πραγματικά θα θυμάμαι περισσότερο είναι το ότι όλοι οι πασίγνωστοι διεθνώς ηθοποιοί ήταν
για εμένα συνάδελφοι (κάποιοι από αυτούς έγιναν και φίλοι) προσιτοί, χωρίς έπαρση, φιλικοί, που δεν έχουν αφήσει την τόση δημοσιότητα να τους κάνει δύσκολους σνομπ ή επηρμένους. Αυτό ήταν και το μάθημα, πως όσο και διάσημος να γίνεις δεν πρέπει να αλλοτριωθείς και να καβαλήσεις καλάμι.

manolisemmanouelofficial_1703058200_3261811053547226298_8887941264.jpg

Εκτός από την υποκριτική) η μεγάλη αγάπη του είναι το σπικάζ. Είναι η ελληνική φωνή μεγάλης αεροπορικής εταιρείας από το 2005, ενώ κρατά βασικούς ρόλους σε διεθνή βιντεοπαιχνίδια, όπως τα δύο τελευταία «Assassin's Creed»:

«Μπήκα στον χώρο των σπικάζ από πολύ νωρίς τον πρώτο μήνα μετά την αποφοίτησή μου από τη Δραματική Σχολή. Από τότε δουλεύω διαρκώς πίσω από το μικρόφωνο για διαφημίσεις παιχνίδια, ντοκιμαντέρ, audiobooks. Εχω συνεργαστεί με τεράστιες εταιρείες όπως με την easy Jet, όπου ηχογραφώ από το 2007 τις ανακοινώσεις τους μέσα στο αεροπλάνο. Αν έχετε ταξιδέψει σε μια από τις πτήσεις τους θα με έχετε ακούσει να σας παροτρύνω να δέσετε τις ζώνες σας ή να κλείσετε τα ατομικά σας τραπεζάκια. Περισσότερο απ' όλα μου αρέσουν τα βιντεοπαιχνίδια που απαιτούν
περισσότερο την υποκριτική. Υποδύεσαι έναν χαρακτήρα που τον έχεις δει, τον έχεις περιεργαστεί, έχεις μελετήσει τα χαρακτηριστικά του και πρέπει να τον ζωντανέψεις με τη φωνή σου και αυτό είναι πρόκληση και μαγεία».

manolisemmanouelofficial_1698767864_3225821113802193974_8887941264.jpg

Ελληνική μυθοπλασία

«Τα τελευταία χρόνια γίνονται καταπληκτικές δουλειές στην ελληνική τηλεόραση, υψηλής αισθητικής και ποιότητας», σημειώνει.
«Νομίζω πως αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε είναι ίσως είναι καλύτερο να στοχεύσουμε στην ποιότητα παρά στη ποσότητα, εφόσον τα μπάτζετ είναι συγκεκριμένα. Πολύ καλύτερο να γίνει μια σειρά 8-10 επεισοδίων και η παραγωγή να είναι υψηλών προδιαγραφών (όπως το "Maestro" του Παπακαλιάτη), παρά να τραβήξει μια σειρά για πολλά επεισόδια εις βάρος του σεναρίου και της ποιότητας. Γιατί ταλέντα τεράστια υπάρχουν και πάντα υπήρχαν στην Ελλάδα, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες»

Πηγή Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved