Τραγουδίστρια μπήκε στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και αποκάλυψε το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί
Showbiz

Τραγουδίστρια μπήκε στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και αποκάλυψε το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί

Η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια περιμένει το πρώτο της παιδί και πόζαρε στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της με φουσκωμένη κοιλίτσα και αποκάλυψε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Ο λόγος για την Ελισάβετ Σπανού η οποία αποκάλυψε το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί, το οποίο δεν είναι άλλο από τη βαρυστομαχία και τη δυσκολεύει στην καθημερινότητά της.

Συγκεκριμένα ανέφερε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Συνδυασμός εγκυμοσύνης και βαρυστομαχίας. Η επόμενη σκηνή είναι να με βοηθήσουν για να μπορέσω να σηκωθώ. Δεν ξέρω που θα φτάσει η κοιλιά μου. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα τρώω τόσο».

Να σας θυμίσουμε ότι η ίδια η Ελισάβετ Σπανού είχε πει: «Οι πρώτοι μήνες της εγκυμοσύνης ήταν δύσκολοι. Άκουγα ότι «η εγκυμοσύνη είναι η πιο ωραία περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας». Και εγώ δεν μπορούσα να σηκωθώ από τον καναπέ να πάω στο κρεβάτι. Μέχρι την 11η εβδομάδα ήταν δύσκολη εγκυμοσύνη, ήταν ασταθής, δεν ήξερα πώς θα συνεχίσει. Τώρα όλα είναι καλά, αλλά πέρασα ένα στρες τον πρώτο καιρό. Αυτή η εγκυμοσύνη μου ήρθε ξαφνικά, μας προέκυψε και την καλοδέχτηκα. Είχα κάνει την κατάψυξη ωαρίων για να μου φύγει το στρες, δεν θεωρώ ότι ήταν τυχαίο που τελικά τρία χρόνια έμεινα έγκυος. Ευχαριστήθηκα τη σχέση μου με τον άνθρωπο που είμαι μαζί».

Και είχε προσθέσει: «Μου έχει συμβεί κάτι υπέροχο και κρατάω την προσωπική μου ζωή, προσωπική εδώ και πολύ καιρό. Υπάρχει λόγος που το κάνω αυτό».

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε με φουσκωμένη κοιλίτσα αναφέροντας το πρόβλημά της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved