Can Yaman: Αγνώριστος ο πρωταγωνιστής της σειράς, Φτερωτός θεός - Έχει μείνει μισός
Showbiz

Can Yaman: Αγνώριστος ο πρωταγωνιστής της σειράς, Φτερωτός θεός - Έχει μείνει μισός

Θυμάστε τον Can Yaman που είχε κλέψει τις εντυπώσεις με τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά του ΣΚΑΪ, «Φτερωτός θεός»; Ο πρωταγωνιστής έχει μείνει μισός και είναι αγνώριστος!

Ο ηθοποιός ο οποίος είχε εντυπωσιάσει με το καλογυμνασμένο σώμα του, έχασε δέκα κιλά μέσα σε διάστημα ενός μήνα για να προετοιμαστεί για τον επόμενο ρόλο που θα υποδυθεί, τον “Sandokan“.

Μάλιστα, δημοσίευσε μία φωτογραφία του που έχει γίνει μισός και περιέγραψε πως αδυνάτισε και τόνισε πως είναι καλά στην υγεία του.

canyaman_1683220307_3095398749207430448_8147665.jpg

«Πρώτος στόχος ήταν η επίτευξη του ιδανικού βάρους για τον χαρακτήρα και στη συνέχεια η εστίαση στις ψυχικές πτυχές. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, μέσα σε ένα μήνα έχασα σχεδόν 10 κιλά, κάτω από 94,5 κιλά στα 85 κιλά» ανέφερε.

«Ήταν, και είναι, μια ιδιαίτερα έντονη φάση, έχω αφαιρέσει πολλές απολαύσεις από τη ζωή, πρέπει να γυμνάζομαι 2 ή 3 φορές την ημέρα και να κάνω διαλειμματική νηστεία, 16:8, κρατώντας τις θερμίδες πολύ χαμηλές.

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας όμως: παρά το γεγονός ότι είμαι εξαντλημένος είμαι απόλυτα υγιής, αναζωογονημένος, αποτοξινωμένος και ελαφρύς, αλλά πάνω από όλα πολύ ικανοποιημένος. Προφανώς όλα συμβαίνουν με τη συνεχή παρακολούθηση σοβαρών και ικανών επαγγελματιών.

21084-can_yaman.jpg

Τελικά, αυτό κάνουν οι ηθοποιοί: μεταμορφώνονται με αφοσίωση όταν χρειάζεται και προσαρμόζονται κατά καιρούς στον νέο ρόλο. Εν συντομία, θα συνεχίσω να φουσκώνω μέχρι να φτάσουμε στον τέλειο Sandokan.

Πάντως ομολογώ ότι σήμερα αποφάσισα να κάνω ένα διάλειμμα από τον κανόνα και θα τρώω ό,τι θέλω, ελπίζοντας να σταματήσω τον εαυτό μου…

21084-can_yaman.jpg

Σας ζητώ να συνεχίσετε να με υποστηρίζετε όπως κάνατε πάντα. Μια αγκαλιά. Τα λέμε σύντομα» έγραψε ο ηθοποιός.

Δείτε πως είναι σήμερα και... θα τα χάσετε!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved