Νίκος Μακρόπουλος: Το τελευταίο τηλεφώνημα με τον Βασίλη Καρρά - Έκλαιγε κι εγώ ήμουν συγκλονισμένος
Showbiz

Νίκος Μακρόπουλος: Το τελευταίο τηλεφώνημα με τον Βασίλη Καρρά - Έκλαιγε κι εγώ ήμουν συγκλονισμένος

O Νίκος Μακρόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show και μεταξύ άλλων μίλησε για την σχέση του με τον Βασίλη Καρρά και συγκίνησε όταν αναφέρθηκε στο τελευταίο τηλεφώνημα που είχαν.

Αρχικά ο Νίκος Μακρόπουλος είπε:

«Η σχέση μου με τον Βασίλη είναι γνωστή. Είχαμε δουλέψει τρεις φορές μαζί, είχαμε μία σχέση αγάπης, εκτίμησης και σεβασμού. Ο Βασίλης ήξερε πολύ καλά τι έχει, με πήρε τηλέφωνο δύο μήνες πριν φύγει από τη ζωή και μου λέει: πιτσιρίκο, θέλω να μου κάνεις μία χάρη, να πεις ένα τραγούδι αλλά να βάλεις την ψυχούλα σου. Και εκεί αρχίζει και κλαίει. Εγώ ήμουν συγκλονισμένος, άρχισα να κλαίω κι εγώ. Κλείσαμε το τηλέφωνο, γιατί δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε. Ο Βασίλης ήταν γενικότερα ευσυγκίνητος, πόσο μάλλον με την αρρώστια του».

201501171150160.4907_MAKROPOYLOS_KARAS_1512015.jpg

Και πρόσθεσε: «Το έγραψα τελικά το τραγούδι και του το έστειλα να το ακούσει. Με ξαναπαίρνει τηλέφωνο και μου λέει: σε ευχαριστώ πολύ, γιατί έβαλες την ψυχούλα σου. Και άρχισε πάλι να κλαίει και να κλαίω κι εγώ. Ήταν η τελευταία φορά που μίλησα με τον Βασίλη», πρόσθεσε ο Νίκος Μακρόπουλος.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω αλλά και σπάνιες φωτογραφίες του Νίκου Μακρόπουλου με τον Βασίλη Καρρά

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved