Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Γιώργος Αγγελόπουλος – Γέννησε η Δήμητρα Βαμβακούση!
Showbiz

Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Γιώργος Αγγελόπουλος – Γέννησε η Δήμητρα Βαμβακούση!

Η σύζυγός του Δήμητρα Βαμβακούση έφερε χθες, 8 Φεβρουαρίου στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Τόσο η Δήμητρα όσο και ο Γιώργος περίμεναν με λαχτάρα τον ερχομό της μικρής τους πριγκίπισσας, ένα κοριτσάκι που ήρθε για να ολοκληρώσει την οικογενειακής τους ευτυχία μετά το θλιβερό νέο της απώλειας της μαμάς του ηθοποιού.

dimitravmk_1701700709_3250423593853711941_664764432.jpg

«Θα ήθελα σε συνεργασία με τη Δήμητρα, να του γνωρίσω τον Θεό και την προσευχή και να το μάθω να αγαπάει. Γιατί ένα παιδί για να μάθει να αγαπάει πρέπει να το αγαπήσεις, να του δείξεις τον τρόπο, πώς το αγαπάς, για να μιμηθεί τη συμπεριφορά αυτή και όχι μια άλλη συμπεριφορά που είναι η κακοποίηση. Γιατί έτσι αγαπάει και τον εαυτό του. Πρέπει το παιδί να καταλάβει ότι δεν κάνει κάτι λάθος και για οτιδήποτε πρέπει να είσαι εκεί για να το καθοδηγείς και να το συμβουλεύσεις και να μην αισθάνεται τον γονέα και τον πρώτο άνθρωπο που γνωρίζει σε μικρή ηλικία, απόμακρο. Να τον αισθάνεται οικείο», είχε πει σε πρόσφατες δηλώσεις του ο ηθοποιός.

Να σας θυμίσουμε ότι πριν λίγες μέρες το ζευγάρι βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Ελένη Φουρέιρα: «Λοιπόν ήρθα γιατί δεν κατεβαίνει το παιδί. Εννοείται ότι από την πρώτη στιγμή που σε είχα δει στα Mad, με είχες βοηθήσει πάρα πολύ αυτό που είχε πει για την μητρότητα, και είναι και το νούμερο ένα θηλυκό. Ήρθα μπας και κατέβει, πρέπει να πάμε στο μαιευτήριο» είπε η Δήμητρα Βαμβακούση με την Ελένη Φουρέιρα να της απαντά: «Με όλα αυτά τα χορευτικά που έκανες σήμερα πιστεύω ότι θα γεννήσεις όπου να ναι… αύριο μεθαύριο θα εμπεδωθεί το μωρό εκεί που πρέπει».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved