Μικαέλα Φωτιάδη: «Χτύπησα πολύ, πονάω, τα είδα λίγο μαύρα! Πρέπει να πάω στο νοσοκομείο»
Showbiz

Μικαέλα Φωτιάδη: «Χτύπησα πολύ, πονάω, τα είδα λίγο μαύρα! Πρέπει να πάω στο νοσοκομείο»

Super Κατερίνα: Νέες δηλώσεις στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έκανε η Μικαέλα Φωτιάδη μετά τον ξυλοδαρμό της από άγνωστο άτομο.

Όπως λέει το γνωστό μοντέλο, την χτύπησε πολύ άσχημα και πονάει το κεφάλι της όμως ακόμα δεν έχει πάει στο νοσοκομείο αν και είναι απαραίτητο γιατί πονάει πολύ.

«Καλά δεν είμαι, πονάει πολύ το κεφάλι μου. Κάποιος με χτύπησε και δεν κατάλαβα καν τι συνέβη. Γίνανε όλα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Εγώ προσπάθησα να αντισταθώ. Χτύπησα πολύ. Ήταν ένα άτομο. Κάποιος μου επιτέθηκε. Στο τελευταίο χτύπημα τα είδα λίγο μαύρα. Συνήλθα μετά και έφυγα.

mikaela2.webp

Όχι, δεν φοβήθηκα για αυτό και αντέδρασα. Και μετά απλά σκέφτηκα ότι κάτσε, δεν ξέρεις ποιος είναι, ένας άγνωστος άνθρωπος, άστο μην έχει… Ήταν πολύ επιθετικός. Δεν έχω ιδέα ποιος ήταν», είπε αρχικά η Μικαέλα Φωτιάδη και συνέχισε:

«Δεν έχω βγει από το σπίτι. Πρέπει να πάω κάποια στιγμή και στο νοσοκομείο γιατί είναι κάτι επικίνδυνο το κεφάλι. Δεν θέλω να ανησυχώ τους δικούς μου και να βγαίνουν προς τα έξω διάφορα. Είμαι εντάξει, πονάει το κεφάλι μου, είναι λογικό, χτύπησα… Προς το παρόν απλά θέλω να κοιμάμαι και να συνέλθω».

Δείτε το απόσπασμα από τη Super Κατερίνα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved