Σίσσυ Φειδά: Μαγνήτισε τα βλέμματα με το casual outfit της - Η σπάνια έξοδος με την κόρη της
Showbiz

Σίσσυ Φειδά: Μαγνήτισε τα βλέμματα με το casual outfit της - Η σπάνια έξοδος με την κόρη της

Η Σίσσυ Φειδά απόλαυσε ποιοτικό χρόνο με την κόρη της, Διώνη, σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. 

Η Σίσσυ Φειδά έχει μιλήσει πολλές φορές για την κόρη της δημόσια κι έχει αποκαλύψει την άριστη σχέση την οποία διατηρούν!

Μαμά και κόρη απόλαυσαν τα ψώνια τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο της Αθήνας και όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, το καταδιασκέδασαν!

Η Σίσσυ Φειδά για την έξοδο με την κόρη της επέλεξε ένα υπέροχο πλεκτό μακρύ φόρεμα σε μπεζ αποχρώσεις το οποίο συνδύασε με μαύρο παλτό.

Ολοκλήρωσε το look της με μαύρα αρβυλάκια, μαύρη τσάντα και μία εντυπωσιακή ζώνη.

Η Σίσσυ Φειδά έχει αναφέρει πολλές φορές πως η ζωή της άλλαξε όταν ήρθε η κόρη της, Διώνη, και η ανάγκη της είναι να είναι μαζί της.

«Δεν είναι εύκολο να είσαι μητέρα, σύζυγος και γυναίκα καριέρας», είχε δηλώσει η Σίσσυ Φειδά.

Για την ίδια, η μητρότητα είναι δύσκολη, καθώς όπως έχει αποκαλύψει οι μητέρες που δουλεύουν νιώθουν ενοχές, εξάντληση, αγανάκτηση, αλλά είναι πάντα εκεί.

«Η σχέση με την κόρη μου είναι οριακά ερωτική. Ο μπαμπάς, επειδή λείπει πολλές ώρες λόγω δουλείας όταν τη βλέπει τα κάνει όλα έντονα. Ο γάμος έρχεται σε δεύτερη μοίρα, πρώτα από όλα είναι το παιδί. Ο γάμος θέλει δουλειά, προσπαθείς να το κρατήσεις σε ένα επίπεδο ώστε να μην έχεις μεγάλες αλλαγές από πριν», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Δείτε εδώ την gallery με τις φωτογραφίες από την έξοδο της Σίσσυ Φειδά με την κόρη της:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved