Παπακώστας: Το ηχηρό μήνυμα για την οικογένειά του μετά τη διάρρηξη στο μαγαζί του!
Showbiz

Παπακώστας: Το ηχηρό μήνυμα για την οικογένειά του μετά τη διάρρηξη στο μαγαζί του!

Ο Γιώργος Παπακώστας, γνωστός σεφ και συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, λίγες ώρες αφότου έπεσε θύμα διάρρηξης στο κατάστημά του, θέλησε να στείλει το δικό του ηχηρό μήνυμα για την οικογένειά του. 

Σοκαρισμένος ακόμα από ό,τι συνέβη και αφού ο ίδιος είχε δημοσιοποιήσει το βίντεο από τη στιγμή της διάρρηξης, ο γνωστός σεφ, θέλησε να μοιραστεί με τους followers του τις σκέψεις του αυτές τις δύσκολες ώρες. Γιατί σε ποιον είναι ευχάριστο να νιώθει ότι έχει μαγαριστεί ο χώρος του, ακόμα και αν πρόκειται για επαγγελματική εστία;

Photo-by-George-Papakostas-in-Vittoria-Gati..jpg

Να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Παπακώστας έπεσε θύμα διάρρηξης τα ξημερώματα της 8ης Φεβρουαρίου όταν άγνωστοι εισέβαλλαν στο κατάστημά του στη Νέα Σμύρνη. Από εκεί είναι και το βίντεο - ντοκουμέντο από τη σοκαριστική στιγμή όπου οι δράστες εισβάλουν στην επιχείρησή του.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, παραβιάζουν με ευκολία την πόρτα του καταστήματος και μπαίνουν απευθείας μέσα στο γραφείο του.

Στη νέα ανάρτησή του, ο Γιώργος Παπακώστας αναφέρθηκε σε όλα εκείνα που είναι σημαντικά για τον ίδιο, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα φωτογραφίας όπου ο ίδιος κρατάει ένα πιτσιρίκι:

«Όταν είμαι με την οικογένεια μου αισθάνομαι ο πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου. Ελπίζω κάποια μέρα η κοινωνία μας να γυρίσει πίσω σε πιο ρομαντικές καταστάσεις. Όταν η οικογένεια θα είναι πιο δεμένη, όταν οι αξίες θα έχουν πιο πολύ σημασία απο τους follower και τα like, όταν θα νοιαζόμαστε για τον συνάνθρωπο μας και όλοι μαζί χέρι χέρι θα βελτιώσουμε το επίπεδο ζωής μας».

papakostas.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved