Κιουρτσάκη-Το βίντεο μετά τη ρήξη με τη μητέρα της: «Βλέπεις το χαμόγελό μου, όχι τον πόνο μου»
Showbiz

Κιουρτσάκη-Το βίντεο μετά τη ρήξη με τη μητέρα της: «Βλέπεις το χαμόγελό μου, όχι τον πόνο μου»

Ένα βίντεο γεμάτο νόημα και -φαινομενικά- αρκετές... μπηχτές ανέβασε στο Tik Tok η Όλγα Κιουρτσάκη η οποία μαζί με τη μητέρα της Άντζελα Δημητρίου βρίσκονται συνεχώς στην επικαιρότητα. 

Και ενώ η κόντρα ανάμεσα σε μητέρα και κόρη δείχνει να είναι πολύ πιο βαθιά και η ρήξη ακόμα πιο έντονη από ό,τι κανείς θα περίμενε, η Όλγα ανέβασε ένα βίντεο που θα μπορούσε να είναι... διπλής ανάγνωσης για όσους γνωρίζουν τι πραγματικά έχει συμβεί ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

kiourtsaki.jpg

Στο βίντεο αυτό πρωταγωνιστεί η Όλγα η οποία ποζάρει για τον φακό, άλλοτε χαρούμενη και άλλοτε σκεπτική ενώ μία ανδρική φωνή ακούγεται να λέει στα αγγλικά τα εξής:

«Ξέρεις το όνομά μου, όχι την ιστορία μου. Μπορείς να δεις το χαμόγελό μου, όχι τον πόνο μου. Μπορείς να διαβάσεις τα χείλη μου, όχι τη σκέψη μου».

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει σε τι ακριβώς αναφέρεται η Όλγα Κιουρτσάκη η οποία πλέον μιλάει μέσω δικηγόρων με τη μητέρα της. Από την πλευρά της, η Άντζελα Δημητρίου αποφεύγει να μιλήσει δημόσια για το όλο θέμα, σε μία προσπάθεια προφανώς να αποφορτιστεί η έτσι και αλλιώς ιδιαίτερα ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα ανάμεσά τους.
Δείτε παρακάτω το βίντεο που ανέβασε η Όλγα Κιουρτσάκη στο Tik Tok.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved