Κώστας Κοκκινάκης - Χριστίνα Κανελλοπούλου: Χώρισαν μετά από έξι χρόνια σχέσης
Showbiz

Κώστας Κοκκινάκης - Χριστίνα Κανελλοπούλου: Χώρισαν μετά από έξι χρόνια σχέσης

O Κώστας Κοκκινάκης και η Χριστίνα Κανελλοπούλου χώρισαν μετά από έξι χρόνια σχέσης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα On Time και το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη, ο χωρισμός ήταν μια απόφαση που την πήραν από κοινού, αφού δεν υπήρξε κάποιος διαπληκτισμός μεταξύ τους, ούτε κάποιο τρίτο πρόσωπο.

Ο Κώστας Κοκκινάκης και η Χριστίνα Κανελλοπούλου δεν είναι μαζί εδώ και λίγο διάστημα.

Η σχέση τους έγινε γνωστή τον Απρίλιο του 2018 και τους είδαμε μαζί σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις όλα αυτά τα χρόνια.

kanelopoulou-kokkinakis-(13).jpg

Ο Κώστας Κοκκινάκης είχε δηλώσει για τη Χριστίνα Κανελλοπούλου πριν τον χωρισμό στην εκπομπή, Mega Καλημέρα:«Δεν με ενοχλούν καθόλου τα σχόλια για την διαφορά ηλικίας που έχω με τη σύντροφό μου. Στην Χριστίνα θαυμάζω ότι είναι καλός άνθρωπος και νοικοκυρά. Δεν με ενδιαφέρει που δεν μαγειρεύει. Εάν η κόρη μου, μου έφερνε ένα σύντροφο που είχαν διαφορά ηλικίας μπορεί στην αρχή να μην μου άρεσε».

Και είχε τονίσει: «Λέω στην κοπέλα μου να μην φέρνει στο σπίτι γλυκά, γιατί τα τρώω εγώ αντί εκείνη που της αρέσουν. Δεν έχουμε σκεφτεί τον γάμο με την Χριστίνα, ούτε να κάνουμε παιδί. Σε λίγα χρόνια θα γίνω… πάππους. Δεν με ενοχλούν καθόλου τα σχόλια για την διαφορά ηλικίας που έχω με τη σύντροφό μου. Αν ένα ζευγάρι τα έχει βρει και είναι καλά, ας κάνει ότι θέλει. Στην Χριστίνα θαυμάζω ότι είναι καλός άνθρωπος και νοικοκυρά. Δεν με ενδιαφέρει που δεν μαγειρεύει»!

Δείτε στην παρακάτω gallery κοινές φωτογραφίες τους

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved