Βαμβακούση - Αγγελόπουλος: Έγιναν γονείς και μάθε λεπτομέρειες για τη γέννηση της κόρης τους
Showbiz

Βαμβακούση - Αγγελόπουλος: Έγιναν γονείς και μάθε λεπτομέρειες για τη γέννηση της κόρης τους

Η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έγιναν χθες, Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου για πρώτη φορά γονείς.

Το ζευγάρι απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η Δήμητρα Βαμβακούση εισήχθη χθες σε ιδιωτικό μαιευτήριο των Αθηνών και γέννησε το βράδυ της Πέμπτης 8 Φεβρουαρίου ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους περίπου 3,900 γραμμαρίων. Από το πλευρό της Δήμητρας δεν έλειψε λεπτό ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Μάλιστα σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ! ο Γιώργος είχε αναφέρει για τη στιγμή που έμαθε ότι η Δήμητρα είναι έγκυος: «Τον περασμένο Μάιο. Σκέψου ότι όταν κάναμε τα γυρίσματα για το σποτ της Garmin και πηδάγαμε από γέφυρες, η Δήμητρα ήταν έγκυος και δεν το ξέραμε. Μου έλεγε ότι είχε ζαλάδες, αλλά ούτε που πήγαινε το μυαλό μου ότι είναι έγκυος.

vamvakousi-aggelopoulos9.jpg

Ήταν σαν να με χτύπησε ένα ωστικό κύμα συνειδητοποίησης. Την ίδια στιγμή τής είπα “θέλω να με παντρευτείς”. Όσο και να μην ξέρεις καλά έναν άνθρωπο, ήσουν σίγουρα εκεί όταν συνέβη, οπότε από υπευθυνότητα και μόνο όφειλα να το πω. Ευτυχώς η Δήμητρα μου έδινε πολύ περισσότερους λόγους για να θέλω να το κάνω. Ήμασταν στην εξέλιξη μιας σχέσης, είχα ήδη προλάβει να δω αρκετά πράγματα επάνω της που μου άρεσαν και μόλις μου το ανακοίνωσε μου βγήκε η ανάγκη να της πω ότι θέλω να την παντρευτώ. Γενικά αποφασίζω γρήγορα, όχι όμως απερίσκεπτα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Happy Day!

Να τους ζήσει η κόρη!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved