Άγγελος Λάτσιος: Η πιο τρυφερή φώτο με την αδερφή του,Λάουρα & οι δημόσιες ευχές για τα γενέθλιά της
Showbiz

Άγγελος Λάτσιος: Η πιο τρυφερή φώτο με την αδερφή του,Λάουρα & οι δημόσιες ευχές για τα γενέθλιά της

H Λάουρα Λάτσιου έχει γενέθλια σήμερα, 9 Φεβρουαρίου και ο αδερφός της, Άγγελος δημοσίευσε μία τρυφερή φωτογραφία από το παρελθόν και της ευχήθηκε «χρόνια πολλά»!

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία με την Λάουρα από τα παιδικά τους χρόνια το 2008 και έγραψε: «Happy Birthday Laouritoo»!

Η Λάουρα Λάτσιου γίνεται 19 χρονών και σπουδάζει στο Λονδίνο.

H Λάουρα είναι ένα ψιλόλιγνο κορίτσι με μακριά, ίσια μαλλιά και έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τη λαμπερή μαμά της.

laoura-aggelos-latsios.webp

Η Λάουρα είναι το μοναδικό παιδί της Ελένης που λατρεύει τη μαγειρική: «Η Λάουρα φτιάχνει γλυκά… Δεν ξέρω πως. Το παιδί μόνο του ξεκίνησε και του αρέσει να μπαίνει στην κουζίνα…».

Η 19χρονη σπουδάζει στο Λονδίνο και η μαμά της πολλές φορές έχει αναφερθεί στην κόρη της μιας και την έχει έγνοια που είναι μακριά, αφού σαν παιδί δεν ήταν εύκολο όσον αφορά το φαγητό.

Να σας θυμίσουμε ότι η Ελένη είχε πει πριν λίγο καιρό για την κόρη της που σπουδάζει στο εξωτερικό: «Σας έλεγα τις προάλλες για την κόρη μου που είναι στο εξωτερικό και η έγνοια μου ήταν όχι πως θα κοιμηθεί μόνη της, αλλά τι θα φάει… Είπα «το παιδί μου, θα έχει να φάει, που δεν ξέρει να φτιάχνει τίποτα…Ποιος θα μου το προσέξει;».

Όσο για τη σχέση της 19χρονης με τα αδέρφια της, τον Άγγελο, τη Βαλέρια και την πιο μικρή, τη Μαρίνα; Είναι απλά υπέροχη!

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Άγγελος με την αδερφή του

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved