Κωνσταντίνος Καζάκος: «Όταν είδα τη Τζένη να παίζει, ηρέμησα γιατί είναι καλή»
Showbiz

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Όταν είδα τη Τζένη να παίζει, ηρέμησα γιατί είναι καλή»

Για τα δυο του παιδιά, για τις αγωνίες του ως μπαμπάς αλλά και για τις σχέσεις που έχει σήμερα με την πρώην σύζυγό του, Τάνια Τρύπη, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Έχεις δύο παιδιά και η κόρη σου, Τζένη, συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση στην υποκριτική, και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Προς μεγάλη μου χαρά και ανακούφιση. Όταν την είδα να παίζει, ηρέμησα γιατί είναι καλή. Θεωρώ πως τώρα πρέπει να ασχοληθεί με ένα ωραίο θεατρικό έργο.

Τη συμβουλεύεις;

Όποτε ζητά τη συμβουλή μου, της τη δίνω.

kazakou.jpeg

Και με την πρώην σύζυγό σου, Τάνια Τρύπη, έχετε μια αρμονική σχέση.

Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Ήμαστε κάποτε ζευγάρι και έχουμε ένα παιδί μαζί. Η Τάνια είναι πολύ καλή ηθοποιός και χαιρόμαστε όταν παίζουμε μαζί, δεν υπάρχουν αντιπαλότητες μεταξύ μας. Βέβαια, έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που χωρίσαμε, είκοσι χρόνια.

527b7d19-konstantinos-kazakos-gios.jpg

Ποια είναι η μεγάλη αγωνία σου για τον Ιάσονα και τι είναι αυτό που θέλεις να του περάσεις εσύ ως πατέρας;

Η μεγάλη μου αγωνία είναι να γίνει ένας στέρεος άνθρωπος. Είναι δύσκολες οι συνθήκες πλέον στα σχολεία και μου προκαλούν μεγάλη ανησυχία. Σημειώνονται έντονα παραβατικές συμπεριφορές και πρέπει κάθε γονιός να θωρακίζει το παιδί του από το σπίτι καθώς είναι ζόρικα τα πράγματα. Δεν είναι δυνατόν να πέφτουν καπνογόνα σε αγιασμό στο σχολείο! Δυστυχώς, υπάρχουν συμμορίες. Τον Ιάσονα νομίζω ότι στο μέλλον δεν θα τον βλέπουμε, θα τον ακούμε. Έχει φοβερό αφτί και πιστεύω ότι θα γίνει ένας πολύ καλός μουσικός.

Πηγή hello

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved