Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: «Γυρίζω στο σπίτι και με το χαμόγελό της κόρης μου ξεχνάω τα πάντα»
Showbiz

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: «Γυρίζω στο σπίτι και με το χαμόγελό της κόρης μου ξεχνάω τα πάντα»

Φέτος πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά του Alpha «Σκαραβαίος», έχοντας τον ρόλο της ψυχολόγου-εγκληματολόγου, η οποία τράβηξε την προσοχή του κοινού από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλάει για τη μητρότητα και όσα άλλαξαν στη ζωή της μετά τον ερχομό του παιδιού της.

1675180732080-379565453-tavoulari.jpg

Η μητρότητα σε άλλαξε σαν άνθρωπο;

Η μητρότητα με άλλαξε πάρα πολύ. Ανέλαβα περισσότερες ευθύνες και με έκανε να βλέπω τα πράγματα τελείως διαφορετικά και πιο συναισθηματικά. Με έκανε πιο ευαίσθητη. Να υπερασπίζομαι ένα τρίτο άτομο περισσότερο από τον εαυτό μου και φυσικά με κάνει χαρούμενη η κόρη μου κάθε μέρα που περνάει. Γυρίζω στο σπίτι και με το χαμόγελό της ξεχνάω τα πάντα και όλα τα προβλήματα που μπορεί να έχω.

Ένα δεύτερο παιδάκι είναι στα άμεσα σχέδιά σου;

Υπάρχει σαν σκέψη, αλλά δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου, της ηρεμίας και της βοήθειας για να κάνουμε ένα δεύτερο παιδί. Αν προκύψει βέβαια, καλώς να έρθει!

ac83de08-tavoulari.jpg

Πως κατάφερες να χάσεις τόσο γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης;

Πήρα εικοσιπέντε κιλά στην εγκυμοσύνη μου. Δεν προσπάθησα για να τα χάσω, έγινε από μόνο του. Είχα από την πρώτη μέρα στο μαιευτήριο το παιδί μαζί μου. Μετά από δέκα μέρες που γέννησα, ο άντρας μου έπρεπε να φύγει για σεζόν. Ήμασταν μέσα στην καραντίνα, οπότε έμεινα τελείως μόνη μου με το μωρό. Ξεκίναγα στις έξι το πρωί να φάω μια φρυγανιά με μαρμελάδα και τελικά την έτρωγα στις έντεκα. Δεν είχα καθόλου χρόνο. Επίσης επειδή το παιδί μου το θήλαζα, δεν μπορούσα να φάω, ούτε γάλα, ούτε σοκολάτα, ούτε ζάχαρη, την πείραζαν! Οπότε έτσι χάθηκαν και τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Πηγή Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved