Η Ντάνη Γιαννακοπούλου μιλάει 1η φορά για την εγκυμοσύνη της-Θα ενταχθεί στο σενάριο του Έρωτα Φυγά;

Έρωτας φυγάς: Η Αλεξάνδρα επιστρέφει στο Κιάρι

Showbiz

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου μιλάει 1η φορά για την εγκυμοσύνη της-Θα ενταχθεί στο σενάριο του Έρωτα Φυγά;

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου, πρωταγωνίστρια του «Ερωτα φυγά», της σειράς που πρόσφατα μετακόμισε στον ΑΝΤ1 μετά τη διακοπή της από το OPEN, μιλά με απόλυτη ειλικρίνεια για το πώς βίωσε αυτή την περίοδο -ούσα μάλιστα έγκυος στο πρώτο της μωράκι...

Θα ενταχθεί η πραγματική της εγκυμοσύνη στο σενάριο της σειράς και ποια είναι τα συναισθήματά της τώρα που διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της; Η Ντάνη Γιαννακοπούλου μιλάει για όλα...

erotas-fygas-markos-alexandra.jpg

Έρωτας φυγάς: Μάρκος και Αλεξάνδρα

Τελικά το μεγαλύτερο spoiler στην προσωπική σας ζωή το κάνατε η ίδια. Συγχαρητήρια και με το καλό το μωράκι σας.

«Δεν μπορούσα να μην το μοιραστώ με τον κόσμο, γιατί πλέον η εγκυμοσύνη είναι εμφανής και θα φαίνεται και στα προσεχή επεισόδια. Ήδη έγινε αντιληπτή στο teaser της σειράς και πολλοί μου έστελναν μηνύματα ρωτώντας με αν είμαι έγκυος. Οπότε αποφάσισα να το επικοινωνήσω».

Στο OPEN σας αφήσαμε, στον ANT1 σας βρίσκουμε και μέσα σε έναν μήνα από την αιφνίδια διακοπή της σειράς μέχρι την εκ νέου πρεμιέρα της, μας κάνατε τη μεγαλύτερη έκπληξη η οποία και σεναριακά θα δρομολογήσει νέες εξελίξεις στη ζωή των ηρώων.

«Για τη σειρά δεν ξέρω αν θα με... καταστήσουν έγκυο. Δεν έχει αποφασιστεί ακόμη και περιμένουμε τα σενάρια, — αλλά εγώ είμαι σίγουρα (γελάει). Υπάρχει μια ασάφεια σχετικά με το πότε θα είναι το φινάλε. Δεν ξέρω αν θα είμαι μέχρι το τέλος των επεισοδίων της σεζόν γιατί διανύω τον έκτο μήνα. Αν όλα πάνε κατ' ευχή, η εγκυμοσύνη θα ενταχθεί στο σενάριο».

Πηγή: TV 24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved