Μπισμπίκης-Βανδή: «Είναι ερωτευμένο ζευγάρι... Αν μου ζητήσουν να τους παντρέψω θα είναι τιμή μου»
Showbiz

Μπισμπίκης-Βανδή: «Είναι ερωτευμένο ζευγάρι... Αν μου ζητήσουν να τους παντρέψω θα είναι τιμή μου»

Ο έρωτας του Βασίλη Μπισμπίκη με τη Δέσποινα Βανδή κρατάει εδώ και περίπου δυόμιση χρόνια και οι καλοί τους φίλοι το γνωρίζουν πολύ καλά και τους καμαρώνουν που είναι τόσο δεμένοι...

Ανάμεσά τους και ο Μανώλης Κονταρός ο οποίος είναι πολύ κοντά με τους δύο καλλιτέχνες και δεν αποκλείεται να είναι και εκείνος που θα τους παντρέψει όταν και εφόσον το πάρουν οι ίδιοι απόφαση να ενώσουν τις ζωές τους για πάντα.

vandi-mpismpikis-kontaros.jpg

Ο γνωστός Κρητικός καλλιτέχνης και μετρ της λύρας σε συνέντευξή του στη Σάσα Σταμάτη αναφέρθηκε σε μία τέτοια πιθανότητα. Δείτε παρακάτω τι είπε...

Είστε φίλοι µε τον Βασίλη Μπισµπίκη. Πώς ξεκίνησε αυτή η φιλία;

«Γνώριζα τη ∆έσποινα Βανδή και εκείνη µου γνώρισε τον Βασίλη. Φάγαµε µια µέρα µαζί στην «Ψαρόσκαλα» και από τότε γίναµε φίλοι µε τον Βασίλη. Έχουμε πολλές παρέες και στην Κρήτη, γιατί µε τον Βασίλη έχουµε κοινούς φίλους εκεί... Ο Βασίλης είναι πολύ αληθινός, αυθόρµητος και µερακλής. Είναι καλός άνθρωπος και έξω καρδιά. Του αρέσουν τα επαναστατικά τραγούδια».

Πιστεύεις ότι θα παντρευτούν;

«∆εν το ξέρω, ο χρόνος θα το δείξει. Είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι και δεν το κρύβουν αυτό. Όταν το πάρουν απόφαση, θα δείξει ο χρόνος τι θα γίνει. Αν µου ζητήσουν να τους παντρέψω, θα είναι τιµή για µένα», παραδέχεται ο Μανώλης Κονταρός για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved