Από τα μπρατσάκια, στο τραγούδι & τον τηλεοπτικό φακό- Μπορείτε να αναγνωρίσετε το αγοράκι της φωτό;
Showbiz

Από τα μπρατσάκια, στο τραγούδι & τον τηλεοπτικό φακό- Μπορείτε να αναγνωρίσετε το αγοράκι της φωτό;

Κι όμως! Τον ξέρουμε και τον αγαπάμε πολύ! Αυτό το γλυκό αγοράκι ασχολείται με τη μουσική και το τραγούδι από την εφηβική του ηλικία και τρέφει μεγάλη αγάπη για την υποκριτική! Καταφέρατε να τον αναγνωρίσετε;

Φορά τα κίτρινα μπρατσάκια του και είναι έτοιμος για βουτιές! Ο Βαγγέλης Κακουτιώτης μοιράστηκε αυτή την υπέροχη φωτογραφία από την παιδική του ηλικία με τους followers του στο Instagram στις 25 Αυγούστου του 2020. Στη λεζάντα της φωτογραφίας έχει γράψει: «Εδώ… παραλία… αραχτός».

Μας παίδεψε λίγο, αλλά τελικά τα καταφέραμε και τον αναγνωρίσαμε! Ο Βαγγέλης Κακουριώτης έκλεβε καρδιές από τότε!

kakouriwtis.jpg

Με καταγωγή από το Ναύπλιο ο αγαπημένος τραγουδιστής έγινε ευρέως γνωστός σε ηλικία 17 ετών όταν έγινε μέλος του συγκροτήματος «Boys and Noise». Ο Βαγγέλης Κακουριώτης, ο Άρης Μακρής και ο Jimmy Gian έγιναν απευθείας αχώριστοι και προκάλεσαν τον πανικό στο γυναικείο φύλο.

Λίγα χρόνια αργότερα όμως, η τριάδα έσπασε και ο καθένας τους ακολούθησε χωριστούς δρόμους, με τον Βαγγέλη Κακουριώτη να κάνει μία σόλο καριέρα, αλλά και τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική.

«Όταν ξεκινήσαμε με τους “Boys and Noise”, έρχονταν στο σχολείο να με δουν παιδιά που δεν γνώριζα. Με περίμεναν να σχολάσω για να φύγουμε όλοι μαζί. Με πολλούς γνωριστήκαμε καλύτερα και ουσιαστικά μεγαλώσαμε μαζί. Ήμουν μαθητής λυκείου όταν ξεκίνησα στο συγκρότημα και πιέστηκα κάποιες στιγμές για να συνδυάσω όλες μου τις υποχρεώσεις. Έπεσα στα βαθιά από μικρός, αλλά δεν το μετάνιωσα. Δεν είχα κάποιο ροκ όνειρο να ζήσω στα άκρα, δεν μου αρέσουν ούτε με παραμυθιάζουν οι εξτρίμ καταστάσεις. Νομίζω πως υπήρξα καλός μαθητής και επίσης καλός… συμμαθητής. Μπορεί να μη δέχτηκα bullying στο σχολείο, αλλά έχω δει να συμβαίνει σε άλλους και το έχω σταματήσει. Έμπαινα μπροστά αν αντιλαμβανόμουν κάτι τέτοιο. Θεωρώ πως θα αντιδρούσα ακόμα κι αν συνέβαινε σε μένα, δεν θα το ανεχόμουν από φόβο», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του στο People.

Vaggelis Kakouriotis

Σε δηλώσεις είχε προχωρήσει και στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη σχετικά με την έντονη αλλαγή στην καθημερινότητά του: «Ήρθε πολύ ξαφνικά και για εμένα και για τους συμμαθητές μου αλλά ειλικρινά, αν δεν είχα τους γονείς μου δεν ξέρω πώς θα μου ερχόντουσαν τα πράγματα. Είναι πολύ σημαντικό σε έναν νέο άνθρωπο η υποστήριξη. Με τα παιδιά από το συγκρότημα έχουμε να μιλήσουμε από τότε που διαλυθήκαμε. Εγώ όμως βλέπω κάποια πράγματα που κάνουν και πιστεύω κι εκείνοι το ίδιο».

Όσον αφορά τις στιγμές έπαρσης, ο Βαγγέλης Κακουριώτης ανέφερε: «Μερικές φορές στην αρχή, έπιανα τον εαυτό μου να νιώθω ουάου, αλλά όχι με την έννοια του ψώνιου, με την καλή έννοια, ότι υπάρχει μία επιβράβευση γύρω από αυτό που κάνω».

Αμέσως μετά τη διάλυση του συγκροτήματος ο Βαγγέλης Κακουριώτης συνέχισε την πορεία του στη μουσική, με τη μία επιτυχία να τον διαδέχεται μετά την άλλη.

Μάλιστα, ο ίδιος είχε εξομολογηθεί στην Ελεονώρα Μελέτη ότι την επιτυχία του «Να μ’ αγαπάς», την είχε γράψει για την κοπέλα του.

«Έχω γράψει τραγούδι για κοπέλα μου και το ξέρει. Το «Να μ’ αγαπάς». Θα μπορούσα να κάνω σχέση με θαυμάστρια, δεν έχει τύχει. Θέλω η γυναίκα να έχει αυτοπεποίθηση και να δείχνει αυτό που αισθάνεται, να μη φοβάται. Γιατί έτσι είμαι κι εγώ. Θέλω να κάνω οικογένεια και αγοράκι θέλω να κάνω και κοριτσάκι».

Ο ταλαντούχος νεαρός καταπιάστηκε και με την υποκριτική, κάνοντας το πρώτο του ντεμπούτο το 2019 στο μιούζικαλ «Hairspray». Το 2022 έκανε και την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση στη «Η Γη της Ελιάς», ενώ αυτή τη χρονιά συμμετέχει στην πολυσυζητημένη δραματική σειρά του Mega «Famagusta».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved