Θωμαΐς Ανδρούτσου: Η τεράστια αλλαγή στην καριέρα της και στην εξωτερική της εμφάνιση
Showbiz

Θωμαΐς Ανδρούτσου: Η τεράστια αλλαγή στην καριέρα της και στην εξωτερική της εμφάνιση

Η Θωμαΐς Ανδρούτσου έχει διανύσει μία λαμπρή πορεία στην ελληνική τηλεόραση, εμείς όμως τη λατρέψαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Άκρως Οικογενειακόν. Τώρα, η γνωστή ηθοποιός έχει κάνει μεγάλες αλλαγές τόσο στην εμφάνισή της, όσο και στο επάγγελμά της. 

Η Θωμαΐς Ανδρούτσου αγαπήθηκε απ' όλους μας χάρη στον ρόλο της «Λουκίας», τη γραμματέας του «Αλέξανδρου Θεοτοκάτου» ή αλλιώς Γιάννη Μπέζου στην επιτυχημένη σειρά Άκρως Οικογενειακόν.

Η γνωστή ηθοποιός όμως, αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική και να κάνει στροφή στην καριέρα της.

Η Θωμαΐς Ανδρούτσου έγινε θεραπεύτρια χρησιμοποιώντας την τεχνική breathwork.

Μάλιστα, η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Πάμε Δανάη μίλησε για τη συγκεκριμένη τεχνική και αποκάλυψε:

«Αναπνέω με έναν συγκεκριμένο τρόπο, τεχνική και διαφοροποιώ την ισορροπία διοξειδίου του άνθρακα και οξυγόνου στον εγκέφαλο και το αίμα. Αυτή η διαφοροποίηση έχει το χάρισμα να κατευνάζει κομμάτια του εγκεφάλου, να ηρεμεί ένα κομμάτι μου και βυθίζομαι σ’ ένα πιο κρυμμένο, πιο σκοτεινό ίσως κομμάτι μου».

Η Θωμαΐς Ανδρούτσου εγκατέλειψε την υποκριτική καθώς ένιωθε πως ζοριζόταν πολύ ψυχολογικά.

«Ένιωθα στριμωγμένη και από χρόνους και από συνθήκες, δεν είχα χαρά. Άρχισα να το ψάχνω γιατί ήθελα να κάνω κάτι για εμένα, να βουτήξω πιο βαθιά, να καταλάβω κάποια πράγματα που έκαναν συνέχεια έναν κύκλο και έφθαναν στο ίδιο σημείο. Πιέστηκα από διάφορες καταστάσεις και έπαθα κρίσεις πανικού που πάθαινα και πολύ μικρότερη. Οι κρίσεις πανικού είναι δώρο και έρχονται να μας δείξουν ότι κάτι δεν έχουμε καταλάβει για εμάς, πως σε κάτι μας πιέζουμε», αποκάλυψε σε συνέντευξή της.

Πέρα όμως από την αλλαγή που επέλεξε να κάνει στην καριέρα της, η Θωμαΐς Ανδρούτσου έχει αλλάξει και εμφανισιακά!

Μάλιστα, μέσα από φωτογραφία που ανέβασαν στο Instagram μας αποκάλυψε πως έκανε τα μαλλιά της ράστα, χωρίς βέβαια να αλλάξει το χρώμα τους.

androutsou-(3).jpg

Βέβαια, όσο είχε μακριά και ξανθά τα μαλλιά της έμοιαζε με τη μεγάλη της αδερφή, την Μαρία Ανδρούτσου, την Ξανθίππη στο Πενήντα - Πενήντα.

Κι όμως! Για όσους δε το ξέρουν, είναι δύο διαφορετικά άτομα και με αυτή την αλλαγή ίσως σταματήσουμε να τις μπερδεύουμε!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved