Αθηνά Οικονομάκου: Συνεχίζονται οι luxury διακοπές στο Ντουμπάι - Η συνάντηση έκπληξη με την Καγιά
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: Συνεχίζονται οι luxury διακοπές στο Ντουμπάι - Η συνάντηση έκπληξη με την Καγιά

Η Αθηνά Οικονομάκου συνεχίζει τις χλιδάτες διακοπές της στο Ντουμπάι, παρά τα αρνητικά σχόλια και τον χαμό που δημιουργήθηκε στα social media. Η γνωστή ηθοποιός συνάντησε και τη Βίκυ Καγιά και απόλαυσαν μαζί ένα φαντασμαγορικό show. 

Η Αθηνά Οικονομάκου απολαμβάνει το... καλοκαίρι μέσα στο καταχείμωνο και περνάει μοναδικές στιγμές στο Ντουμπάι.

Η γνωστή ηθοποιός θέλησε να κάνει ένα break από τις υποχρεώσεις της στην Ελλάδα και να απολαύσει τις διακοπές της σε πολυτελή εστιατόρια και ξενοδοχεία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Κάποιοι από τους followers της την κατηγόρησαν για επίδειξη πλούτου ενώ αρκετοί της έγραψαν ότι προκαλεί με τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανεβάζει, την ίδια ώρα που ο μέσος Έλληνας τα βγάζει δύσκολα πέρα και δεν θα μπορούσε να κάνει ποτέ τέτοιο ταξίδι.

Δείτε εδώ το νέο βίντεο της Αθηνάς Οικονομάκου με τη JLo:

Η εντυπωσιακή ηθοποιός πάντως, δείχνει να μην επηρεάζεται από τα πολλά αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, καθώς συνεχίζει να μοιράζεται στιγμιότυπα από τις διακοπές της με το κοινό της.

Αυτή τη φορά μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός δε δίστασε να μοιραστεί φωτογραφίες τις δίπλα σε γνωστούς Έλληνες οι οποίοι παρευρέθηκαν όλοι μαζί στο ίδιο event στο Ντουμπάι.

Ανάμεσά τους βρισκόταν η Βίκυ Καγιά και ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Δείτε εδώ τις νέες φωτογραφίες της Αθηνάς Οικονομάκου από το Ντουμπάι:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved