Έξαλλος ο Λεβεντογιάννης σε ανάρτησή του: «Εκτός του ότι είναι μηνύσιμο, είναι τουλάχιστον αγενές»
Showbiz

Έξαλλος ο Λεβεντογιάννης σε ανάρτησή του: «Εκτός του ότι είναι μηνύσιμο, είναι τουλάχιστον αγενές»

Με ανάρτησή του, ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης εκφράζει δημόσια την οργή του για ένα περιστατικό που συνέβη χθες το βράδυ στην παράσταση όπου πρωταγωνιστεί. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός και εισαγγελέας της επιτυχημένης σειράς «Παγιδευμένοι», φανερά ενοχλημένος από το συγκεκριμένο περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια της παράστασης Closer που παίζεται στο Θέατρο του Νέου Κόσμου ανέβασε αργά χθες (10/2) το βράδυ ένα μήνυμα κατά το οποίο κατέστησε σαφή την οργή του για ό,τι είχε συμβεί.

leventogiannis.jpg

Συγκεκριμένα έγραψε: «Όταν ακούγεται από το μικρόφωνο ενός θεάτρου πριν ξεκινήσει μία παράσταση ότι απαγορεύεται αυστηρά η βιντεοσκόπηση και η φωτογράφιση, προφανώς η ανακοίνωση αυτή βγαίνει για κάποιο λόγο.

Σήμερα, καθώς και σχεδόν σε κάθε παράσταση υπάρχουν κάποιοι που δε σέβονται αυτή την ανακοίνωση και παρόλα αυτά συνεχίζουν και τραβάνε φωτογραφίες και βίντεο. Σήμερα σε μία από τις σκηνές του έργου (στη σκηνή του striptease) κάποιος ή κάποια τράβηξε βίντεο την μισή σκηνή καθώς και φωτογραφίες με αποτέλεσμα σ’ ένα στιγμιότυπο να φαίνεται ένα μικρό μέρος από τα γεννητικά όργανα της συναδέλφου μου. Εκτός του ότι είναι μηνύσιμο, είναι τουλάχιστον αγενές.

Δυστυχώς από εδώ και στο εξής οι ταξιθέτες στο θέατρο θα γίνουνε πολύ πιο αυστηροί για να αποφευχθεί παρόμοιο συμβάν στο μέλλον. Καλό βράδυ».

Δείτε την ανάρτηση παρακάτω:

mixalis_leventogiannis_1.jpg

DPG NETWORK