Ανδρέας Μικρούτσικος: Η σπάνια τρυφερή φωτό με τη σύντροφό του, Έλενα

Mε την πρώην σύντροφό του Σοφία Βόσσου και τη νυν σύντροφό του Ελένη. 

Showbiz

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η σπάνια τρυφερή φωτό με τη σύντροφό του, Έλενα

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέβασε μία τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αγκαλιά με τη σύντροφό του, Έλενα Μαστραγγελή.

Ο γνωστός παρουσιαστής έχει εκδηλώσει πολλές φορές δημόσια την αγάπη του και την ευγνωμοσύνη του για τη γυναίκα που στέκεται στο πλευρό του κι αυτή τη φορά είπε να το κάνει και από τα social media.

Ο Ανδρεάς Μικρούτσικος ανέβασε μία κοινή φωτογραφία τους, στην οποία οι δυο τους απεικονίζονται αγκαλιά, κοιτάζοντας γλυκά ο ένας τον άλλον στα μάτια.

mikroutsikos.jpg

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2» μίλησε για την προσωπική του ζωή και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τα χρόνια που απείχε από τον τηλεοπτικό φακό.

Ο γνωστός παρουσιαστής μιλώντας για τη ζωή του είχε ξεσπάσει σε κλάματα κι είχε εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στο πρόσωπο της συντρόφου του, Έλενας Μαστραγγελή.

«Έκανα μια αποτυχημένη επενδυτική κίνηση, την πάτησα στην προσπάθειά μου να βοηθήσω κάποιους… Ήπια το πικρό αυτό ποτήρι. Καταστράφηκα… Δεν είχα χρήματα να ζήσω καθημερινά. Με συντηρούσε ο αδελφός μου και όταν η αρρώστια του πλέον δε του το επέτρεπε, έμεινα στο σπίτι, χωρίς ένα ευρώ… Να είναι καλά η Ελένη που έκανε τις πιο σκληρές δουλειές…Άστο».

Δείτε εδώ το απόσπασμα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να μιλά για τις δύσκολες καταστάσεις της ζωής του:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved