Ευαγγελία Αραβανή: Η πρώτη φωτογραφία της μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της
Showbiz

Ευαγγελία Αραβανή: Η πρώτη φωτογραφία της μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λάζαρης περιμένουν τον καρπό του έρωτά τους και το μοντέλο και παρουσιάστρια δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της.

Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λάζαρης είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια και τον τελευταίο χρόνο συγκατοικούν στα βόρεια προάστια.

Η παρουσιάστρια διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει... αγοράκι!

Η Ευαγγελία Αραβανή απέχει από την τηλεόραση μετά το My Style Rocks και μεγάλο διάστημα του χρόνου το περνά στον Πόρο, εκεί όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο σύντροφός της.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να τονίσουμε πως ο σύντροφός της, Σπύρος Λαζαρίδης είναι ήδη πατέρας τριών παιδιών από τον προηγούμενο γάμο του.

aravani-lazaris.jpg

«Η πρόταση γάμου ήταν η πιο συγκινητική που έχω δει. Είχε πολύ συναίσθημα, συμμετείχαν και τα τρία του παιδιά και έγινε την ημέρα των γενεθλίων της» αποκαλύφθηκε στο Πρωινό.

Ο γάμος του ζευγαριού και η βάπτιση του παιδιού τους θα γίνει το καλοκαίρι του 2025 στον Πόρο, όπου ο Σπύρος Λάζαρης διατηρεί πολυτελές ξενοδοχείο σύμφωνα με τις πληροφορίες του Πρωινού Σουσού

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, η Ευαγγελία δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της μετά την αποκάλυψη του χαρμόσυνου γεγονότος και δείτε την στην παρακάτω gallery

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved