Νίκος Θωμάς: Από το Survivor, στην Τούρτα της μαμάς και φέτος στο Κάνε ότι κοιμάσαι! Τον θυμάσαι;
Showbiz

Νίκος Θωμάς: Από το Survivor, στην Τούρτα της μαμάς και φέτος στο Κάνε ότι κοιμάσαι! Τον θυμάσαι;

Τον Νίκο Θωμά τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor 2 και σήμερα εργάζεται ως ηθοποιός ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί σε παραγωγές ως βοηθός παραγωγής.

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν -μετά τον ρόλο του στην σειρά της ΕΡΤ- τον απολαμβάνουμε μέσα από τον ρόλο του Άρη στο Κάνε ότι κοιμάσαι.

Ο κινηματογραφιστής Νίκος Θωμάς γεννήθηκε στην Αφρική όμως από το 1981 μένει στον Πειραιά και συγκεκριμένα στο Πασαλιμάνι. Στην Αφρική ο πατέρας του είχε εργοστάσιο με ζαχαρώδη. Έχει συμμετάσχει σε βίντεο κλιπ, σε ταινίες, σε θεατρικές και κινηματογραφικές παραγωγές.

nikos-thomas-(6).jpg

Παλιότερα έπαιζε μπάσκετ άλλα και ποδόσφαιρο. Το 1995 ήταν ο πρώτος Λοχίας αφρικανικής καταγωγής στους αλεξιπτωτιστές (ειδικές δυνάμεις).

Δες φωτογραφίες του

«Κάποια στιγμή με είχαν καλέσει να συμμετάσχω στο παιχνίδι με τα ζευγάρια στη βίλα, αλλά απάντησα «δεν υπάρχει περίπτωση!» Δεν είμαι εγώ για κάτι τέτοιο, το «Survivor» με αντιπροσώπευε πολύ. Υπήρχαν απλά πράγματα που έκανα εκεί μέσα, όπως να φτιάξω το αλάτι, τα μανταλάκια, το τάβλι, τις τσατσάρες. Δημιουργικά πράγματα που εκτός του ότι; δεν τα έδειξαν, είναι ενδεικτικά του ότι θέλω να δημιουργώ. Δεν ! θα μπορούσα απλά να μπω σε ένα κλειστό χώρο για να κάνω το γαμπρό... Βαριέμαι αφόρητα! Δεν μαζευόμουν στον Αγιο Δομίνικο που είχε δράση και πείνα, φαντάσου να ήμουν και χορτάτος», έχει πει ο ίδιος

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved