Ντορέττα Παπαδημητρίου: Αποκάλυψε το πότε θα γίνει η βάφτιση της κόρης της Μαίρης Συνατσάκη!
Showbiz

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Αποκάλυψε το πότε θα γίνει η βάφτιση της κόρης της Μαίρης Συνατσάκη!

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star έκανε δηλώσεις η Ντορέττα Παπαδημητρίου το πρωινό της Δευτέρας 12/2.

 

Η ηθοποιός μίλησε για την ταινία του Νίκου Μουτσινά “Βαφτίσια”, στην οποία θα συμμετέχει, αλλά και για την βάφτιση της κόρης της Μαίρης Συνατσάκη, Ολίβια την οποία θα βαφτίσει.

sinatsaki_doretta.jpg

«Δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη τα γυρίσματα από τα Βαφτίσια και φαντάζομαι ότι θα ενημερωθείτε από τον Νίκο για ό,τι εξέλιξη υπάρχει σε σχέση με αυτό. Προς το παρόν συνεχίζω στα Σύρματα, δεν ξέρω τι θα γίνει μετά…Όταν θα υπάρχει κάτι πιο συγκεκριμένο, θα το πούμε. Δεν θα έλεγα όχι για το πρωινό αλλά θέλει διάφορες προϋποθέσεις. Εμένα μου αρέσει να είναι λίγο διαχωρισμένα τα πράγματα στις εκπομπές. Να είναι η ψυχαγωγία, η ενημέρωση, αλλά για να συμβαίνει αυτό το θέλει ο κόσμος και ίσως να είναι για ένα διάστημα έτσι, μετά μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα. Θα δούμε», είπε αρχικά η Ντορέττα Παπαδημητρίου και συνέχισε για τη βάφτιση της κόρης της Μαίρης Συνατσάκη:

ntoretta.jpg

«Πιστεύω ότι κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι θα γίνει η βάφτιση. Λατρεύω την Ολίβια, λιώνω και με την Ολίβια και με την Κατερίνα την ανιψιά μου. Δεν έχω αρχίζει ακόμα να το ετοιμάζω, περιμένω μια πιο συγκεκριμένη χρονική κατεύθυνση και μετά θα φορτσάρουμε. Δεν είμαι μόνο εγώ νονά, είναι και ένας φίλος του Ίαν, οπότε μαζί θα το κάνουμε».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved