Γιώργος Αγγελόπουλος: Το πρώτο βίντεο με τη νεογέννητη κόρη του - Την ταΐζει και... λιώνει!
Showbiz

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το πρώτο βίντεο με τη νεογέννητη κόρη του - Την ταΐζει και... λιώνει!

Το πρώτο βίντεο με τη νεογέννητη κορούλα του ανέβασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το βράδυ της Δευτέρας 12/2.

Η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου έγιναν γονείς και σήμερα ο πανευτυχής μπαμπάς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις έξω από το μαιευτήριο.

«Όταν την κράτησε στα χέρια του ο γιατρός και την είδα, νόμιζα ότι ήρθε από κάπου αλλού. Είναι τρομερό συναίσθημα. Όπως όταν ο Θεός αποφάσισε να πάρει κοντά του τη μητέρα μου, έτσι αποφάσισε να μας χαρίσει τη μικρή…

Και πάλι θα ευχηθώ να το ζήσει όλος ο κόσμος, είναι μια ευχή που αλλάζει τη ζωή όλων των ανθρώπων και εύχομαι σε όλο τον κόσμο να το ζήσει.», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες.

Και πρόσθεσε ο πανευτυχής μπαμπάς: «Σκεφτόμαστε να της δώσουμε το όνομα της μητέρας μου. Η Δήμητρα είναι καλά, αναρρώνει, χρειάζεται αυτές τις μέρες για να μπει σε μια σειρά, να πάρουμε κι εμείς τα πρώτα μαθήματα και να πάμε σπίτι μας. Δεν περιγράφεται το συναίσθημα, όταν την κράτησα στα χέρια μου».

1707770959951-968310467-agelopoulos-maieutirio-(7).webp

Και μετά τις πρώτες του δηλώσεις, έκανε και την πρώτη του ανάρτηση και οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν αμέσως να του γράψουν κι άλλες ευχές. Δεν δίστασε μάλιστα να ευχαριστήσει και δημόσια τη σύζυγό του για την υπομονή της και το δώρο που του χάρισε.

«Καλώς ήρθες στην οικογένειά μας ❤️ Δήμητρα Βαμβακούση σε ευχαριστώ για την υπομονή σου ,τη στάση σου και το θαύμα που έφερες στη ζωή μας, σε αγαπώ. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τα μηνύματα και τις γλυκιές ευχές σας 🙏 #mitera#babygirl #familymoments❤️ #newmemberswelcome #fya #danoslife», έγραψε χαρακτηριστικά στο βίντεο που μοιράστηκε μαζί μας ο Γιώργος Αγγελόπουλος.


Δείτε το υπέροχο βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved