Αγγελική Νικολούλη: Η έκπληξη του γιου της για τα γενέθλιά της & το πάρτι με συνεργάτες
Showbiz

Αγγελική Νικολούλη: Η έκπληξη του γιου της για τα γενέθλιά της & το πάρτι με συνεργάτες

Γενέθλια είχε χθες, 12 Φεβρουαρίου η Αγγελική Νικολούλη και ο γιος της, Κωνσταντίνος Μουσούλης αλλά και οι συνεργάτες της εκπομπής, Φως στο Τούνελ της ετοίμασαν μία υπέροχη έκπληξη! 

Το πρωί της Δευτέρας, μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την Αγγελική Νικολούλη. Δεν ήταν κάποια αποκλειστική πληροφορία για το «Φως στο Τούνελ» για κάποιον καταζητούμενο, ούτε κατάφερε η ομάδα της να βρει κάποιον ακόμη αγνοούμενο.

genethlia-nikolouli-(6).jpg

Mε αφορμή τα γενέθλια της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας, ο γιος της και οι συνεργάτες της την περίμεναν με μια τούρτα στο γραφείο της για να την αιφνιδιάσουν ευχάριστα.

Η Αγγελική Νικολούλη, άνοιξε την πόρτα, είδε την έκπληξη, ξετρελάθηκε από τη χαρά της και έπεσε στην αγκαλιά του γιου της.

Στη συνέχεια της τραγούδησαν όλοι μαζί γύρω από μια τούρτα που την απεικόνιζε με κίτρινες αμερικανικού τύπου σκηνές εγκλήματος και ένα λογότυπο με την ίδια με μεγεθυντικό φακό.

Δείτε στιγμιότυπα από την έκπληξη του γιου της και το πάρτι γενεθλίων που προβλήθηκε στο Mega Καλημέρα

Η Αγγελική Νικολούλη ανήρτησε το όμορφο στιγμιότυπο από τα γενέθλιά της στον λογαριασμό της στο Instagram και το συνόδεψε με το εξής μήνυμα:

«Σας ευχαριστώ πολύ αγάπες μου… Αυτή κι αν ήταν έκπληξη» μαζεύοντας σχόλια αγάπης από τους χιλιάδες φίλους της.

https:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved