Τσανακλίδου: «Δεν αισθάνομαι ότι υπηρετώ μια καριέρα τα τελευταία χρόνια. Η νύχτα με έχει κουράσει»
Showbiz

Τσανακλίδου: «Δεν αισθάνομαι ότι υπηρετώ μια καριέρα τα τελευταία χρόνια. Η νύχτα με έχει κουράσει»

Η Τάνια Τσανακλίδου παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη και απάντησε με ειλικρίνεια σε ό, τι κι αν ρωτήθηκε.

Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη τραγουδίστρια, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι επέστρεψε με ζωντανές εμφανίσεις.

  • Επιστρέφετε ζωντανά στις αγαπημένες σας Δευτέρες μακριά από τα Σάββατα.

Δεν μου αρέσει να βγαίνω έξω ούτε εγώ το Σάββατο. Γιατί δεν περνάω καλά όπου πάω. Θέλω οι άνθρωποι που έρχονται στην παράσταση να το έχουν επιλέξει, να μην περνάνε απέξω απλά. Είναι άλλη σχέση όταν σε επιλέγουν και άλλη όταν μπαίνουν επειδή ακριβώς είναι Σάββατο και πρέπει οπωσδήποτε κάπου να πάνε. Είναι άλλη αίσθηση. Όταν δουλεύεις όλη τη βδομάδα και είσαι κομμάτια, το Σάββατο όταν βγεις, αν δεν περάσεις καλά, έχεις πολλά νεύρα. Πρέπει να περάσεις οπωσδήποτε καλά. Αυτό που κάνω εγώ είναι διαφορετικό. Θέλει μια άλλη ησυχία, δεν είναι ξεφάντωμα. Έχουμε μια διαφορετική επικοινωνία. Είναι σαν να μου κάνουν μια επίσκεψη στο σπίτι και ανταλλάσσουμε υλικό.

  • Δεν έχετε ανάγκη από καινούργια τραγούδια; Να μπείτε στούντιο;

Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Γιατί γενικώς δεν αισθάνομαι ότι υπηρετώ μια καριέρα τα τελευταία χρόνια. Δεν υπηρετώ τίποτα. Τραγουδάω μόνο όποτε μου αρέσει, ό,τι μου άρεσε. Δεν με ενδιαφέρει να πω καινούργιο τραγούδι. Αν βρω κάτι πάρα πολύ ωραίο, μπορεί και να το κάνω. Πολλά παιδιά έτσι μου στέλνουνε και στεναχωριέμαι γιατί καμιά φορά δεν τους απαντάω καν ακριβώς επειδή δεν έχω καμία διάθεση. Σπάνια ακούω κάτι που είναι πολύ ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια. Είναι ελάχιστα αυτά που με ενδιαφέρουν.

  • Ενώ ακούγατε παλιά;

Βέβαια. Μιλάω για τα χρόνια που ξεκίνησα εγώ. Η ελληνική δισκογραφία ήταν σε μια τρομερή άνθηση, έβγαιναν 5.000 τραγούδια τον χρόνο και από αυτά τα 500 τουλάχιστον ήταν εξαιρετικά. Τώρα δεν έχουμε συνήθως ούτε 5 καλά τραγούδια.

tania.jpg
  • Έχουμε αντίστοιχα καλές φωνές;

Εξαιρετικές φωνές, εξαιρετικούς μουσικούς. Νομίζω η δημιουργία έχει ένα πρόβλημα γενικά στις μέρες μας παγκοσμίως. Επειδή αυτή η κοινωνία είναι ακόμα σε καθοδική τροχιά, η σήψη της δεν έχει ολοκληρωθεί. Είναι δύσκολο να βγούνε καινούργια κινήματα. Θα πρέπει να ολοκληρωθεί ο κύκλος για να ξεπεταχτεί το καινούργιο. Ακόμα είμαστε σε φάση σήψης. Με λυπεί βαθύτατα αυτή η σήψη. Δεν με θυμώνει γιατί είμαστε συνυπεύθυνοι όλοι. Κανείς μας δεν εξαιρείται.

  • Τι σας στέρησε αυτή η πορεία σας;

Τίποτα δεν μου στέρησε γιατί ποτέ δεν ήταν το πρώτο πράγμα στη ζωή μου. Πάντα πρώτη ήταν η ζωή μου. Έκανα μόνο πράγματα που μου άρεσαν. Και τα τελευταία χρόνια τον μισό χρόνο είμαι πάντα στο χωριό, στο Πήλιο, δεν είμαι καν στην Αθήνα.

  • Η νύχτα;

Αυτή με έχει κουράσει. Δεν την αντέχω.

  • Ήταν δύσκολη και επικίνδυνη;

Για μένα που υπηρετούσα ένα άλλο είδος τραγουδιού, όχι. Γιατί δούλευα στις μπουάτ κατά κανόνα. Ελάχιστες φορές δούλεψα σε μεγάλα μαγαζιά. Δεν είδα αυτή την άγρια πλευρά της στον δικό μου εργασιακό χώρο. Παραδίπλα δεν ξέρω τι γινόταν. Αν σας πω, και δεν με αφορούσε κιόλας. Θεωρώ πάντα ότι η κοινωνία μας είναι μια κοινωνία που είναι άρρωστη. Και αυτή η αρρώστια ελλοχεύει παντού και σε όλους τους χώρους. Πίστευα ότι ο άνθρωπος είναι το τέλειο δημιούργημα. Τελικά, θεωρώ ότι είμαστε το πιο προβληματικό δημιούργημα στη φύση. Δημιουργούμε πολλά προβλήματα στη φύση και στη ζωή μας και στη ζωή των ζώων και στη ζωή γενικά. Δεν θεωρώ, λοιπόν, ότι ο άνθρωπος είναι κάτι καλό πια, είπε η Τάνια Τσανακλίδου στην Αυγή.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved