Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: «Ήρθε η κόρη μου και άλλαξαν όλα»
Showbiz

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: «Ήρθε η κόρη μου και άλλαξαν όλα»

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη είναι πλέον μανούλα και η ζωή της έχει αλλάξει ολοκληρωτικά από τότε που κράτησε την κόρη της στην αγκαλιά της.

Η όμορφη ηθοποιός, αναφέρεται στην κόρη της και πώς άλλαξε η ζωή της το τελευταίο διάστημα.

  • Αλεξάνδρα, πόσο άλλαξε ο ερχομός της μικρής τη ζωή σου; Σε έκανε να δεις με άλλα μάτια την καθημερινότητα και τη δουλειά σου;

Ήρθε και άλλαξαν όλα! Στη δουλειά με έχει απελευθερώσει, δεν σκέφτομαι «μικρά», είναι σαν να έχω μια σφαιρική εικόνα, γέμισαν κενά, δεν με κρίνω. Δεν υπάρχει πια το εγώ μου, είμαι πιο χαρούμενη όταν κάνω κάτι για την κόρη μου, παρά για εμένα, πια. Τα συναισθήματα διογκώνονται.

Όταν κάνω κάτι λάθος, η αίσθηση απογοήτευσής μου είναι τριπλάσια, όταν παίζω μαζί της, είμαι τρισευτυχισμένη, το χαμόγελο είναι αληθινό και το σημαντικότερο, δεν χρυσώνω το χάπι κανένας, κάνω αυτό που θα φέρει μόνο κάτι καλό, όμορφο και ουσιαστικό. Προσπαθώ να κάνω τα πάντα για να τη βλέπω χαρούμενη, υγιή και ξέγνοιαστη!

ac83de08-tavoulari.jpg
  • Αισθάνθηκες και κάποια πίεση; Τύπου πώς θα τα προλάβω όλα; θα είμαι καλή σε όλα; Δεν είναι για όλες τις γυναίκες εύκολο το πρώτο διάστημα...

Κανένα διάστημα δεν είναι εύκολο, ούτε το πρώτο ούτε το επόμενο. Πάντα αισθάνομαι πίεση γιατί πλέον έχω τον πήχη πολύ ψηλά, όμως προσπαθώ να μην είμαι καλή σε όλα -είναι εξωπραγματικό αίτημα-, απλά θέλω να είμαι εγώ, με τις αλλαγές μου και με τα λάθη μου.

  • Τι ονειρεύεσαι πλέον;

Ονειρεύομαι έναν κόσμο που να σέβεται τους «κατοίκους του» -ανθρώπους, ζώα, φύση-, όπου πραγματικά ανθρώπινα δικαιώματα, που να μη σε ζυγίζει με το μέγεθος που καταλαμβάνει η περιουσία σου στον χάρτη, έναν κόσμο ισότητας και δημοκρατίας. Ονειρεύομαι ένα μέλλον και εύχομαι για αυτό, όσο ουτοπικό και αν ακούγεται, είπε η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη στο ΤΥΠΟΣ TV.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved