Νέος έρωτας στην ελληνική showbiz! Είναι μαζί & επιβεβαίωσαν τη σχέση τους
Showbiz

Νέος έρωτας στην ελληνική showbiz! Είναι μαζί & επιβεβαίωσαν τη σχέση τους

Είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz και το παραδέχθηκαν δίνοντας μία κοινή συνέντευξη!

Ο Γιώργος Λιβάνης και η Ανδρομάχη για πρώτη φορά επιβεβαίωσαν πως είναι ζευγάρι.

Tους τελευταίους μήνες δεν απαντούσατε ευθέως στις σχετικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Πλέον, ήρθε η ώρα να πείτε ότι είστε ζευγάρι;

Ανδρομάχη: Ναι, είμαστε σε μια φάση που είμαστε πολύ καλά.

Γιώργος: Αυτό που έχουμε είναι πολύ αληθινό. Ο έρωτάς μας ήρθε από το πουθενά, γνωριζόμασταν από το 2018. Δεν μου περνούσε ποτέ από το μυαλό η σχέση. Καταλάβαινα ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορώ να επικοινωνήσω, κάναμε παρέα, αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μπορούσαμε να γίνουμε ζευγάρι.

Ανδρομάχη: Ούτε εγώ. Για να καταλάβεις, πριν συζητούσαμε ανοιχτά τα προσωπικά μας.

Γιώργος: Η Ανδρομάχη είναι ένας άνθρωπος που σε εμπνέει να του ανοιχτείς. Της έλεγα ό,τι με προβλημάτιζε. Είναι πολύ καλός ακροατής. Εκείνη όμως δεν μου έλεγε και πολλά για τα προσωπικά της.

Ανδρομάχη: Δεν είχα να πω πολλά. Ήταν και πολύ βαρετά. (Γελάει.)

ab2071d3-LIVANIS-ANDROMAXI.webp

Τελικά, η φιλία σας εξελίχθηκε σε έρωτα.

Γιώργος: Αρχίσαμε να φλερτάρουμε πέρσι την άνοιξη. Πολλές φορές σκεφτόμουν: «Τι βλακεία πας να κάνεις τώρα; Κι αν δεν προχωρήσει το ερωτικό κομμάτι; Θα χάσεις και μια φίλη που εκτιμάς». Την πρώτη φορά που ήταν να έρθει η Ανδρομάχη στο σπίτι, είχα πολύ άγχος. Όχι αν θα της αρέσω, αλλά αν θα λειτουργούσε όλο αυτό μεταξύ μας. Δεν ήθελα να τη χάσω από τη ζωή μου. Την περίμενα σπίτι και έκοβα συνέχεια βόλτες στο σαλόνι. Δεν μπορούσα να σταματήσω.

Ποιος έκανε την πρώτη κίνηση;

Γιώργος: Εγώ, εννοείται. Έπαιξα τρομερή μπαλίτσα. (Γελάει.)

Ανδρομάχη: Θέλω ο άλλος να κάνει την πρώτη κίνηση. Ο Γιώργος ήταν τολμηρός μαζί μου. Με προσέγγισε με πολύ ευγενικό και γλυκό τρόπο. Με γοήτευσε.

Πηγή περιοδικό ΟΚ!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved