Κολέτσα: Οι αισθητικές επεμβάσεις, η προσωπική της ζωή & η παρεξήγηση με τον Λένι Κράβιτζ
Showbiz

Κολέτσα: Οι αισθητικές επεμβάσεις, η προσωπική της ζωή & η παρεξήγηση με τον Λένι Κράβιτζ

Η Χριστίνα Κολέτσα μίλησε στην κάμερα του Mega Καλημέρα για την σχέση με θαυμαστή της, την απιστία, τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει και την παρεξήγηση με τον… Λένι Κράβιτζ.

«Είχα βρίσει τον Λένι Κράβιτς, γιατί μου πέταγε λουλούδια στο μάτι όταν τραγουδούσα. Τσατίστηκα μαζί του» αποκάλυψε αρχικά η τραγουδίστρια!

«Μπορεί να συγχωρέσω την απιστία υπό κάποιες προϋποθέσεις. Αν είσαι 15 χρόνια με τον άλλον και έχεις μία αξιόλογη σχέση και σε μία δύσκολη στιγμή συμβεί κάτι τέτοιο, μπορεί και να τη συγχωρήσω. Μια φορά έχω απιστήσει στη ζωή μου. Είμαι μεγάλη πια, δεν ξέρω αν ακόμα είμαι όμορφη και σέξι», είπε για την προσωπική της ζωή.

«Το μεγαλύτερο μέρος της ζωή μου δεν είχα αυτοπεποίθηση, ένιωθα ότι κάτι είναι άσχημο πάνω μου. Πάντα είχα ανασφάλεια» πρόσθεσε αποκαλύπτοντας ότι κάνει πολλά χρόνια ψυχανάλυση.

koletsa-(2).jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Κάνω πάρα πολλά χρόνια ψυχανάλυση, με έχει βοηθήσει πολύ και με έχει ωριμάσει».

Για τις αισθητικές επεμβάσεις είπε:

«Έχω κάνει μπότοξ και υαλουρονικό, αλλά δε μου αρέσουν οι υπερβολές. Δε θα κάνω αισθητική επέμβαση για να είμαι αρεστή στους άλλους».

koletsa-(3).jpg

«Έχω κάνει σχέση με θαυμαστή μου, αρχικά βγήκαμε και προέκυψε. Πλέον είμαι σε μια φάση που δε θα έβγαινα με κάποιον θαυμαστή μου. Μη σας νοιάζει πώς είμαι στην προσωπική μου ζωή. Δεν θέλω να πω, δικαίωμά μου δεν είναι;», είπε η τραγουδίστρια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved