Γεννά η Κατερίνα Στικούδη από στιγμή σε στιγμή - Μπήκε στο μαιευτήριο
Showbiz

Γεννά η Κατερίνα Στικούδη από στιγμή σε στιγμή - Μπήκε στο μαιευτήριο

H Κατερίνα Στικούδη μπήκε σήμερα, 14 Φεβρουαρίου στο μαιευτήριο και σε λίγη ώρα θα κρατά στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί.

«Να πω κάτι ευχάριστο τώρα. Πριν από λίγο η Κατερίνα Στικούδη μπήκε στο μαιευτήριο για να φέρει στον κόσμο το δεύτερο μωράκι της. Μιλήσαμε με τον Βαγγέλη Σερίφη, τον σύζυγό της.

stikoudi-(5).jpg

Να πούμε ότι καλύτερο, να είναι γερό, να είναι καλότυχο. Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου θα φέρουνε στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτά τους στη ζωή.

Ανυπομονούμε, να πάνε όλα καλά παιδιά», είπε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή, Super Κατερίνα!

stikoudi.webp

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

Ο Βύρωνας είναι δύο ετών και τριών μηνών. Έχει καταλάβει ότι θα έχει αδελφάκι;

"Είναι κάτι που το συζητάμε καθημερινά. Χαϊδεύει την κοιλίτσα μου και τη φιλάει και περιμένει πώς και πώς να έρθει ο Νίκος…"είχε πει πρόσφατη σε συνέντευξή της στην OnTime.

Πολλοί σχολιάζουν τις extreme εμφανίσεις σου. Τι απαντάς;

Θα φοράω ό,τι θέλω, θα ζω τη ζωή μου όπως θέλω και σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε. Πάντα τολμούσα κι έκανα εμφανίσεις εκκεντρικές, γιατί το μόνο πράγμα που σκέφτομαι είναι αν θα νιώθω εγώ άνετα μέσα στο ρούχο και όχι αν θα αρέσει στον υπόλοιπο κόσμο.

Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα;

Όχι. Εγώ θα μιλήσω θα για μένα. Όσο περνάνε τα χρόνια, ερωτεύομαι περισσότερο τον Βαγγέλη. Με φροντίζει, με αγαπάει και μου το δείχνει με πράξεις κάθε μέρα…

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved