Νίκος Οικονομόπουλος για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: «Ό,τι είπα, ισχύει, δεν αλλάζω άποψη»
Showbiz

Νίκος Οικονομόπουλος για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: «Ό,τι είπα, ισχύει, δεν αλλάζω άποψη»

Το Πρωινό: Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» συνάντησε ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας τον Νίκο Οικονομόπουλο, και σταμάτησε να του απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής που πάντα λέει την άποψή του ανοιχτά χωρίς να φοβάται τίποτα, μίλησε για την αγάπη που παίρνει από τον κόσμο αλλά και για την πολυσυζητημένη δήλωσή του για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Να σε αγαπάει ο κόσμος είναι σημαντικό. Τι να κάνω; Να μη συνεχίσω; Να σταματήσω;», είπε αρχικά ο Νίκος Οικονομόπουλος και συνέχισε: «Είναι τιμή μου αυτό που είπε ο Γιώργος Νταλάρας για εμένα. Είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο της μουσικής, όπως και όλοι οι καλλιτέχνες αυτής της γενιάς».

nikos_oikonomopoulos_official_1700571520_3240951271743615417_2070638388.jpg

Όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή, ο Νίκος Οικονομόπουλος είπε: «Και να έχω κάτι, δε νομίζω ότι θα προσπαθήσω να το δείξω. Είμαι πλήρης, δε μου λείπει τίποτα. Και ευχαριστώ τον Θεό γι’ αυτό. Έχω την υγεία μου, έχω τη δουλειά μου που την κάνω με πολλή αγάπη προς τον κόσμο. Τι άλλο να θέλω;».

Όσο για όσα είχε πει για το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών, φυσικά δεν πήρε τίποτα πίσω και απασφάλισε λέγοντας: «Τώρα δε θα ξανακάνουμε αυτή τη συζήτηση. Ήταν μία πάρα πολύ ωραία συνέντευξη με τον Γιώργο Λιάγκα και από ό,τι κατάλαβα, άρεσε και στον κόσμο. Ό,τι είπα, ισχύει. Δεν αλλάζω άποψη! Αυτή είναι η γνώμη μου, αυτή είναι η άποψή μου και μένουμε εκεί».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρωινό:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved