Μαρία Φιλίππου: «Φυσικά και θέλω να γίνω γιαγιά»
Showbiz

Μαρία Φιλίππου: «Φυσικά και θέλω να γίνω γιαγιά»

Μία από τις πιο αγαπημένες Ελληνίδες ηθοποιούς που μας έχει χαρίσει άφθονο γέλιο, είναι σίγουρα η Μαρία Φιλίππου.

Η ίδια, μιλά σε εβδομαδιαίο περιοδικό και αναφέρεται στην οικογένειά της ενώ παραδέχεται ότι θα ήθελε πολύ να γίνει γιαγιά.

  • Η μητρότητα είναι ο πιο ευτυχισμένος ρόλος στη ζωή σας;

Η μητρότητα ολοκλήρωσε την ύπαρξή μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλες οι γυναίκες πρέπει να κάνουν παιδιά. Το καθετί για κάθε άνθρωπο είναι ξεχωριστό. Εγώ ήθελα να γίνω μητέρα, δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι το να έχω ένα παιδί είναι βάρος. Έγινα πιο πλούσιος και καλύτερος άνθρωπος μέσα από τη μητρότητα.

filippou-(2).jpg
  • Στους γιους σας δίνετε συμβουλές;

Δεν δίνω συμβουλές, συζήτηση κάνω με τα παιδιά μου. Να σας πω ότι δεν τα τιμώρησα ποτέ. Δεν θεωρώ ότι η ποινή θα σε κάνει καλύτερο. Πρέπει απλά να ξοδέψεις χρόνο και να συζητήσεις για διάφορα θέματα, έτσι ώστε να καταλάβουν τα παιδιά ότι στη ζωή δεν είναι όλα όπως τα θέλουμε. Όπως έχεις δικαιώματα έχεις και υποχρεώσεις. Υπάρχει μια κόκκινη γραμμή, την οποία και δεν πρέπει να ξεπερνάμε. Κάποια πράγματα μας απαγορεύονται.

  • Θέλετε οι γιοι σας να σας χαρίσουν εγγόνια; Φαντάζεστε τον εαυτό σας γιαγιά;

Ναι αμέ, φυσικά θέλω να γίνω γιαγιά. Πιστεύω ότι ένας άνθρωπος δεν πρέπει να χρωστάει σε ηλικίες. Πρέπει να κάνει αυτά που θέλει σε κάθε ηλικία . Καλοδεχούμενο πάντως ένα εγγόνι όποτε και αν έρθει, είπε η Μαρία Φιλίππου στο περιοδικό Λοιπόν και στον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved