Σάκης Τανιμανίδης: Η φωτό με αφορμή τον Άγιο Βαλεντίνο και η αποκάλυψη: «Φέτος γιορτάζουμε διπλά»
Showbiz

Σάκης Τανιμανίδης: Η φωτό με αφορμή τον Άγιο Βαλεντίνο και η αποκάλυψη: «Φέτος γιορτάζουμε διπλά»

Τον Άγιο Βαλεντίνο αλλά αλλιώς… γιορτάζουν σήμερα ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα.

Μπορεί νωρίς το πρωί η Χριστίνα να μοιράστηκε μια τρυφερή φωτογραφία με τις δίδυμες ανάμεσα σε κόκκινα μπαλόνια, ωστόσο ο Σάκης έκανε την αποκάλυψη.

Φέτος, όπως έγραψε οι δυο τους θα γιορτάσουν διπλά και ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι επιτέλους μπήκαν στο ανανεωμένο τους σπίτι!

sakiswp_1700761098_3242541572800345464_201991741.jpg

«Χρόνια πολλά στους ερωτευμένους! ❤️
Εμείς φέτος γιορτάζουμε διπλά, αφού σήμερα είναι το 1ο βράδυ που θα κοιμηθούμε και πάλι σπίτι μας…πάνω στις κούτες από ότι φαίνεται! 📦 📦», έγραψε και ανέβασε μια φωτογραφία με τους δυο τους να κάθονται πάνω σε ένα στρώμα και ολόγυρα ο χώρος να είναι γεμάτος με… κούτες.

Δες τη φωτό στη gallery

Το ζευγάρι αποφάσισε πέρυσι στις αρχές του καλοκαιριού να κάνει μία ολική ανακαίνιση στο σπίτι τους, στο κέντρο της Αθήνας και γι΄ αυτό πέρασαν όλο τους το καλοκαίρι στην Αντίπαρο με τις δίδυμες κόρες του.

Η ανακαίνιση όπως φαίνεται ολοκληρώθηκε και μπήκαν στο σπίτι τους και την αποκάλυψη έκανε πρώτα η γνωστή influencer δείχνοντάς μας το παιδικό δωμάτιο, το οποίο έχει ένα μεγάλο παράθυρο και είναι φωτεινό, μια εντοιχισμένη βιβλιοθήκη αλλά και μία μεγάλη ντουλάπα στην απόχρωση του λευκού.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved